• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu sare în apărarea lui Dorian Popa, după ce a recunoscut că s-a drogat: „Situația asta stânjenitoare”

Bianca Drăgușanu sare în apărarea lui Dorian Popa, după ce a recunoscut că s-a drogat: „Situația asta stânjenitoare”

Bianca Drăgușanu sare în apărarea lui Dorian Popa, după ce a recunoscut că s-a drogat: „Situația asta stânjenitoare”

Bianca Drăgușanu se numără printre persoanele publice care au avut ceva de spus în ceea ce îl privește pe Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volanul mașinii. Deși a fost testat pozitiv pentru canabis, acesta a primit multe mesaje de susținere.

Gallery

​Bianca Drăgușanu a sărit în apărarea lui Dorian Popa, la scurt timp după ce acesta a recunoscut că s-a drogat. Fosta prezentatoare a avut cuvinte de laudă la adresa artistului și a cerut să nu mai fie judecat de cei din jur.

Bianca Drăgușanu, de partea lui Dorian Popa, după ce a recunoscut că s-a drogat

Ieri, 7 noiembrie, Dorian Popa a postat un videoclip, pe canalul său de YouTube, unde a recunoscut că s-a drogat. Artistul a ținut să precizeze că se drogase cu câteva zile înainte, nu în ziua în care a fost tras pe dreapta și a recunoscut că nu venea de la nicio petrecere, așa cum le-a spus polițiștilor.

Mai mult decât atât, faptul că și-a recunoscut vina anulează scuza pe care a folosit-o în fața oamenilor legii, și anume, că a participat la o petrecere, unde a inhalat fumul cuiva care a fumat canabis.

La doar câteva ore distanță de când Dorian Popa a reacționat, Bianca Drăgușanu a sărit în apărarea lui. Fosta soție a lui Victor Slav este de părere că artistul nu ar trebui să fie judecat atât de aspru, deoarece toată lumea greșește.

De asemenea, consideră că ambiția de care el a dat dovadă de-a lungul timpului arată ce fel de persoană este și nu ar trebui să fie pus la zid din cauza unei scăpări.

„Să știți că cel mai bine e ca cel care nu a greșit niciodată să arunce cu piatra, vizavi de Dorian Popa, de care îmi pare rău că trece prin situația asta stânjenitoare. Știm cu toții că este un băiat care a muncit foarte mult pentru tot ce are și nu e cazul să judecăm. Fiecare om are dreptul la propriile alegeri, fiecare om mai greșește”, a fost reacția Biancăi Drăgușanu.

De ce s-a drogat Dorian Popa

În videoclipul postat pe canalul de YouTube, Dorian Popa a mărturisit că s-a drogat, deoarece avusese parte de câteva zile agitate și avea nevoie să se relaxeze. Mai mult decât atât, susține că a fost afectat foarte mult de despărțirea de Babs, având 11 ani de relație în spate.

Cu toate acestea, influencer-ul a subliniat că nu își caută nicio scuză și că își asumă fapta comisă, urmând să plătească pentru ceea ce a făcut: „Aș vrea să vă spun din prima că domnii polițiști au fost foarte respectuoși și și-au făcut datoria foarte frumos și elegant.

De asemenea, și eu am fost cooperant, politicos, respectuos, lucru care poate fi dovedit de camerele de pe piept ale polițiștilor care erau pornite”.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni