• PRO TV
  • Care este motivul real pentru care Dorian Popa și Babs s-au despărțit: „Nici nu cred că s-a mai pus problema de așa ceva”

Care este motivul real pentru care Dorian Popa și Babs s-au despărțit: „Nici nu cred că s-a mai pus problema de așa ceva”

Care este motivul real pentru care Dorian Popa și Babs s-au despărțit: „Nici nu cred că s-a mai pus problema de așa ceva”

După ce s-a zvonit, timp de câteva zile, că s-au despărțit, Babs a confirmat despărțirea de Dorian Popa. Cei doi au fost împreună 11 ani, dar, de o lună, au decis să o ia pe drumuri separate.

Gallery

Dorian Popa și Babs nu mai formează un cuplu, decizia celor doi luându-i prin surprindere pe fanii lor. După mai bine de un an de relație, au decis să se separe, iar zvonurile au fost confirmate chiar de Babs, în weekend.

Relația dintre Dorian Popa și Bas era, deja, destrămată

Surse apropiate celor doi foști iubiți au declarat că, de un an, relația dintre ei doi începuse să se răcească, iar monotonia, care începuse să își facă simțită prezența, a câștigat. Mai mult decât atât, chiar și momentele intime le-au lipsit, lucru ce a contribuit la distanțarea lor.

„Relația lor este una formală de aproape un an. Fiecare cu treaba lui. Dorian este mai mult plecat de acasă cu afaceri, cu proiecte, cu diverse. Ei intimități nu au mai avut de foarte mult timp, nici nu cred că s-a mai pus problema de așa ceva anul acesta”, au declarat sursele menționate anterior, conform Cancan.

De asemenea, în timp, puțin câte puțin, se transformaseră în doi străini, din cauza programului încărcat al celor doi. În ultima vreme, de când artistul și-a extins domeniile de afaceri, este și mai mult plecat de acasă și timpul petrecut în doi a scăzut considerabil.

„A intervenit, pur și simplu, monotonia. Se întâmplă în multe cupluri care pun ascensiunea profesională și banii mai presus de iubire. Nu s-au despărțit din comoditate și de teama presiunii mass media”, au mai spus persoanele respective.

Despărțirea dintre Babs și Dorian, confirmată după o lună

Zvonurile despre despărțirea celor doi au apărut în momentul în care s-a aflat că Babs și-a mutat lucrurile din locuința afaceristului. Întrebată despre ceea ce se întâmplă, a spus că, după 11 ani de relație, lucrurile au evoluat și nu mai fac totul împreună.

Mai mult decât atât, a precizat că încă sunt împreună și tot ce a făcut a fost să își mute atelierul în altă parte, loc care este la doar cinci minute de casa lor.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni