• PRO TV
  • Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat cu canabis. „Cea mai mare greșeală din viața mea”

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat cu canabis. „Cea mai mare greșeală din viața mea”

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat cu canabis. „Cea mai mare greșeală din viața mea”

După ce a primit raportul toxicologic de la INML, Dorian Popa vine cu prima declarație publică. Vloggerul recunoaște că s-a drogat cu canabis și își cere scuze de la fanii săi.

Gallery

„Vreu să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep diminețile cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil, vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău, prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Mare atenție: nu mă scuz! Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Nu sunt aici să mă ascund, recunosc: Am consumat canabis!

Dorian Popa menționează că nu a consumat substanța respectivă în ziua când a fost prins de polițiști. 

„Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care îl regret. Îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță, chiar și la câteva zile după ce ai consumat. Procesul meu idiot de gândire în momentul ăla a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări, programată de mult, nu voiam să conduc, iar aici știți prea bine că îl am ca șofer pe Edi, care m-a condus la toate concertele prin țară”, a spus el. 

Tânărul influencer și-a întitulat mesajul video, publicat pe YouTube:  „Cea mai mare greșeală din viața mea”

Dorian Popa a primit în cursul zilei de vineri, 3 noiembrie 2023, raportul toxicologic. Artistul a ieșit pozitiv la cannabis în urma analizelor de sânge.

Sursă foto: Instagram, captură video Youtube. 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni