• PRO TV
  • Problemele se țin lanț de Dorian Popa! Ce spune artistul despre mașina lui de lux, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise

Problemele se țin lanț de Dorian Popa! Ce spune artistul despre mașina lui de lux, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise

Problemele se țin lanț de Dorian Popa! Ce spune artistul despre mașina lui de lux, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise

Dorian Popa resimte din plin consecințele faptelor sale. Artistul a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, iar de atunci nu a mai putut urca la volanul mașinilor sale de lux.

Gallery

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Acesta, deși are o comunitate mare de fani, nu se ferește de probleme. Recent, a fost oprit de polițiști în localitatea Domnești, județul Ilfov, a fost testat cu aparatul DrugTest și i s-a depistat substanța cannabis în sânge. Acest incident a creat multă vâlvă în jurul artistului, care la scurt timp a ieșit public cu o primă reacție referitoare la subiect.

Acum, Dorian Popa are alte probleme, provocate tot de incidentul din Domnești. Acesta nu își mai poate conduce Lamborghini-ul de mii de euro și nici nu dorește să-l ofere pe mâinile altcuiva:

„Acum nu mai suntem așa ușor deplasabili, mai ales în ceea ce privește Lamborghini-ul pe care îmi este atât de frică să-l dau cuiva să-l conducă, dar lasă-l că stă și se odihnește.”, a spus Dorian Popa recent, într-un vlog postat pe canalul lui de YouTube.

Dorian Popa, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa a recunoscut că a consumat cannabis, la scurt timp după ce s-au făcut publice rezultatele biologice, recoltate de INML. Acesta și-a asumat vina pe deplin și spune că regretă fapta comisă.

​„Vreu să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep diminețile cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil, vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău, prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Mare atenție: nu mă scuz! Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Nu sunt aici să mă ascund, recunosc: Am consumat canabis!”, a spus el. 

Sursă foto: Dorian Popa/Instagram, Babs/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni