Puterea gândului asupra sănătății și prosperității

Puterea gândului asupra sănătății și prosperității

Cerasela Rogen, coach trasnformațional, a venit la Vorbește lumea cu un discurs special despre puterea gândului.

Cerasela Rogen a povestit:

"Puterea gândului e enormă, dar nu ne dăm seama. Gândul este o sămânță, nu e ca la zâniță o baghetă magică. Gândul e sămânță și tu plantezi și în viitorul apropiat o să culegi fructele. Uite câteva semnițe care se afectează sănătatea și viața:

"nu mai pot."

"sunt sărac"


"mi-e greu"


"m-am săturat"


"oamenii sunt răi"


"mie nu îmi iese"

"Gândul este undă, nu e o particulă, e o energie. Gândul crează emoție, emoția crează hormoni. Nu poți să ai un gând negativ fără să ai o emoție negativă care descarcă hormoni de stres. Dacă te gândești frumos la ziua cuiva, la ceva frumos, la un plan, descarci hormoni de fericire."

Cerasela Rogen continuă 

"Toată lumea subliniază realitatea din acest moment. Dacă de când eram în peșteră și până acum am fi subliniat realitatea de acum și nu era nimeni creativ, cu o imaginație, mai aveam smartphones? Mai aveam vopsea de păr? Mai aveam rachete? Cămașă, masă, studio? Toate astea au existat pentru că cineva le-a gândit. Când spun plantez o sămânță care nu crește azi, crește mâine, poimâine. Sunt de acord că e greu să spun , deși ar fi minunat, dar spun

Ca răspuns la o întrebare spinoasă, Cerasela Rogen declară:

"Cum fac tranziția de la gânduri negative la cele pozitive? În primul rând îmi scriu gânduri pozitive să le pot planta articifial. Apoi îmbrățișezi mental starea negativă, te duci în inima ta cu mâna stângă și cea dreaptă și te gândești la ceva pentru care ești recunoscător."

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni