• PRO TV
  • Miruna Pascu, primele declarații după eliberarea din arest:„Durerea pe care o simt...”

Miruna Pascu, primele declarații după eliberarea din arest:„Durerea pe care o simt...”

Miruna Pascu, primele declarații după eliberarea din arest:„Durerea pe care o simt...”

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi tineri în accidentul de la 2 Mai, după ce s-a urcat sub influența substanțelor interzise la volan, a făcut primele declarații după ce a fost eliberată din arestul la domiciliu.

Gallery

Miruna Pascu își plânge de milă:„Tragedia pe care o trăiesc...”

Miruna Pascu a mărturisit că durerea pe care o simte nu este un lucru pe care să îl expună.
„Nu pot să fac niciun fel de declarații cu privire la dosar pentru că nu este normal. Tragedia pe care o trăiesc și durerea pe care o simt nu este un lucru care să fie expus, după părerea mea, în spațiul public. Din cauza asta nici nu am făcut niciun fel de declarații cu privire la victime”, a spus Miruna Pascu.

Întrebată dacă a stat de vorbă cu părinții celor doi copii care au murit în accidentul de la 2 Mai, aceasta a răspuns: „Nu. Eu nu am voie să vorbesc nimic despre dosare. Este o interdicție din partea procurorilor. Consider că aceste lucruri… de la început, am greșit, trebuiau lăsate pe seama avocaților. Fiind în postul Crăciunului, apreciez foarte mult și în măsura în care la un moment dat se va putea, cu siguranță că o s-o fac”.

Mama lui Vlad Pascu a fost eliberată din arest la domiciliu recent. Ea a fost trimisă în judecată pentru influențarea declarațiilor și amenințare în dosarul fiului său.
De amintit că, pe 19 august, în apropierea localității Vama Veche, Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de tineri care mergeau pe marginea drumului. În acest accident, doi tineri și-au pierdut viața, mai mult, Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului, ulterior s-a stabilit că se afla sub influenta drogurilor la momentul producerii tragediei.

Sursă foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea, Știrile PRO TV, Arhivă ecran

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni