• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Bogdan și Andreea Pandelea, fondatorii unei afaceri cu produse cosmetice, au reușit să o convingă pe Cristina Bâtlan să investească 360.000 de euro

Bogdan și Andreea Pandelea, fondatorii unei afaceri cu produse cosmetice, au reușit să o convingă pe Cristina Bâtlan să investească 360.000 de euro

Bogdan și Andreea Pandelea reprezintă brandul Oleya. Ei au venit la Imperiul Leilor pentru a cere o investiție de 360.000 euro pentru 20% din afacere.

„Oleya este unul din cele mai importante brand-uri de aromaterapie din România, care include produse cosmetice, difuzoare și produse Spa. Am început în anul 2016, iar în acest moment avem peste 300 de produse în portofoliu și sute de mii de clienți mulțumiți. Magazinul Oleya se bucură de ingrediente naturale, uleiuri esențiale pure, uleiuri vegetale naturale și unturi bio. Astfel fiecare produs garantează unicitatea și atrage tot mai mulți cumpărători”, spun fondatorii. 

 Cine sunt Bogdan și Andreea Pandelea

Andreea îmbracă halatul de farmacist de 10 ani. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila și un Master de Biochimie si Biologie Moleculara în cadrul Universității București. De 5 ani este antreprenorul unui brand de produse cosmetice și uleiuri esențiale, Oleya. Andreea a fost creator de conținut, reprezentant la Roche Possay, influencer cu o comunitate mare.

Pandelea Bogdan Vlad are 35 de ani și este economist. A absolvit de Finanțe Bănci. A lucrat în multinațională pe partea de vânzări tehnice, vindea softuri. Era sales manager. S-au cunoscut în București la o cafenea, printr-un prieten comun, iar după un an s-au apucat de antreprenoriat. Ambii își doreau să devina antreprenori. Au vorbit despre asta încă de la prima intâlnire. El provine dintr-o familie de antreprenori (o companie de materiale de construcții), în Huși, Vaslui. Andreea provine dintr-o familie cu oameni studioși. („Ai mei au câte doua, trei facultăți”) Mama a motivat-o sa devina antreprenor. Mama e inginer, iar tata e professor.

Oleya este un brand românesc ce promovează produsele cosmetice formate din elemente naturale. Acest concept se bazează pe extracte 100% naturale, iar cumpărătorii au parte de sfatul avizat al unui farmacist. Gama de produse este variată: de la uleiuri esentiale, unturi naturale, exfolianți, baze cosmetice până la vaporizatoare, bureți de mare și produse spa. 

Cristina Bâtlan le-a făcut o ofertă, iar Bogdan și Andreea Pandelea au acceptat-o. 

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni