• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Mihnea Stoian s-a întors la Imperiul Leilor după trei ani. Tânărul cu sindrom Aspenger a prezentat un joc cu mașini

Mihnea Stoian s-a întors la Imperiul Leilor după trei ani. Tânărul cu sindrom Aspenger a prezentat un joc cu mașini

George Oprea și Mihnea Stoian au venit la Imperiul Leilor pentru a prezenta jocul cu mașinuțe „Card Cars”. Ei spor să obțină o investiție de 50.000 de euro, pentru a putea produce mai multe seturi și a dezvolta o afacere. În schimb oferă 10% din business.

Card Cars este un joc de masă (board game) perfect pentru copii și adulti, aflat în stadiul de concept. Pachetul jocului va include o pistă de curse (tabla de joc), mașini metalice, un set de reguli, zaruri și cărți. Pentru copiii mai mici, jocul este simplu și ușor de jucat, deoarece pot câștiga doar prin noroc, pe baza zarurilor. Jocul devine mai complex pentru jucătorii mai mari, deoarece cărțile permit accesul la abilități speciale care le pot da un avantaj.

Proiectul a pornit de la ideea lui George, care și-a dorit să creeze un joc cu mașinuțe pentru fiul lui. 

Povestea proprietarului pe scurt: 

George Oprea are o experiență de peste 20 de ani în industria financiar-bancară, coordonând câteva proiecte complexe în zona bancară precum și fiind contributor pentru lansarea unor proiecte start-up. În timpul liber ascultă destul de multă muzica și e preocupat de domeniul autocunoașterii, precum și de implementarea de proiecte cu impact social. Este casatorit, are un baiat, David, în vârstă de 7 ani. 

O altă ocupație, la polul opus de zona financiară, este de MC. Organizează diferite evenimente și concepe playlistul. Muzica este o mare pasiune. 

Cine este Mihnea Stoian

Diagnosticat cu sindromul Asperger, o tulburare comportamentală din spectrul autistic, Mihnea a avut întotdeauna probleme în a se adapta în relațiile cu ceilalți. S-a retras într-o lume virtuală, de unde i-a venit și ideea de a construi un magazin online care produce și comercializează produse destinate categoriei Geek, având un site Gameficat.

Este membru activ al comunității Geek (care se referă la „o persoană neobișnuită sau ciudată, în special una care pare să fie obsedată de unul sau mai multe lucruri incluzând cele legate de intelectualitate, electronică, jocuri, etc.)

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni