• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023. Cristina și Florin Găină reinventează celebrul parfum Miraj! Cum au reacționat Leii când au auzit propunerea lor

Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023. Cristina și Florin Găină reinventează celebrul parfum Miraj! Cum au reacționat Leii când au auzit propunerea lor

Cristina și Florin Găină formează un cuplu de afaceriști, care a decis să reinventeze brandul Miraj, cel cunoscut încă din anii 1950. Aceștia cer 50.000 de euro pentru 20% din afacerea lor cu parfum.

Gallery

​Cristina și Florin Găină sunt pasionați de parfumuri, dar mai ales de brandul Miraj, fiind inițial dezvoltat drept „Macul Roșu”. După ce și-au expus prezentarea în fața investitorilor, aceștia au fost poftiți să simtă mireasma noilor parfumuri reinventate.

În urma testărilor, Leii au putut să ceară mai multe informații despre afacerea lor deschisă în octombrie, 2022. Cristina Bâtlan a fost curioasă, mai ales, de cifrele de afaceri ale acestora:

„Avem 250.000 de lei până în prezent. Un parfum costă 100 euro și are 100 ml. Esențele le producem în Franța, restul în București. Costul materialelor este de 20%”, au explicat ei.

În urma explicațiilor, investitorii au trecut la concluzii:

„Arată promițător, sunteți cu capul pe umeri, dar avem o mică problemă. Eu am investit în cosmetice deja și nu aș vrea să mai investesc în alt produs acum”, a spus Wargha.

„Eu cred că voi aveți nevoie de mai mulți bani decât 50.000 de euro. Mă depășește pe toate planurile, nu sunt eu acolo...”, a spus Mircea, de asemenea.

În final,  Felix și Cristina au făcut împreună o contraofertă: 50.000 de euro pentru 25% din afacere.

Cristina și Florin au acceptat imediat propunerea Leilor.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine sunt Cristina și Florin Găină de la Imperiul Leilor

Cristina și Florin se cunosc de 16 ani și sunt căsătoriți de 14. Au doi copii și încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună.

Niciunul dintre ei nu are studii superioare. Cristina s-a dedicat fotografiei, în timp ce Florin activează în domeniul brandingului și designului de produs digital. El lucrează în această industrie de 15 ani ca profesionist independent, în special pentru companii din SUA. A contribuit la succesul multor firme, unele dintre ele fiind achiziționate de giganți precum Amazon sau Snap Inc.

În prezent, ei dețin o firmă de design. Această inițiativă, numită Miraj, a pornit din dorința de a construi un brand românesc puternic și un business pe termen lung. Îi pasionează călătoriile cu motocicleta și se bucură adesea de această pasiune împreună.

Susține-ți businessul preferat din fiecare episod Imperiul Leilor cu un vot!

Intră pe deschislatehnologie.protv.ro și ajută-l să fie deschis la nou, deschis la tehnologie!


Afacerea cu cele mai multe voturi va primi un voucher pentru achiziționarea de soluții de tehnologie de la Vodafone pentru o perioadă de până la 2 ani.

Iar prin votul tău, ai șansa de a câștiga un premiu smart. Votează acum!

Articol susținut de Vodafone Business 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni