• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 31 octombrie 2023. Antonio Ardeleanu nu i-a convins pe Lei să investească, însă a primit o altă propunere de la Dragoș Petrescu: „Aproape pe orice pui mâna, poți vinde!”

Imperiul Leilor, 31 octombrie 2023. Antonio Ardeleanu nu i-a convins pe Lei să investească, însă a primit o altă propunere de la Dragoș Petrescu: „Aproape pe orice pui mâna, poți vinde!”

Antonio Ardeleanu, afaceristul în vârstă de 19 ani, a venit la Imperiul Leilor cu produsul lui de tip slime, care promite relaxare în rândul celor care îl folosesc. Acesta a cerut de la investitori 100.000 de euro pentru 10% din afacerea lui.

Gallery

​Antonio Ardeleanu este un tânăr în vârstă de 19 ani care și-a început cariera în afaceri la doar 10 ani, atunci când prietena ei irosea parfumuri pe stradă. Ulterior, el a vândut brățări din elastice, iar acum are un brand bine definit de slim, fabricate în România, care promite „destresarea” oamenilor care îl folosesc.

Destresshop este primul magazin online care produce și vinde slime în Romania. De la un an de la deschidere a strâns un număr de peste 7000 de clienți și vânzări de 80.000 de euro până în prezent! În mediul online are cel mai mare succes, având o comunitate de peste 254.000 de urmăritori și peste 4,8 milioane de aprecieri pe TikTok.

După ce și-a susținut prezentarea, Leii au fost curioși să afle mai multe despre proprietarul brandului Destresshop, dar și despre afacerea în sine. Pentru a avea o experiență 100% autentică, aceștia au testat produsul și s-au jucat cu el, chiar în platoul emisiunii.

În final, investitorii au tras concluzii:

„Antonio, ai un spirit foarte mișto. Bravo! Momentan, ce văd eu, este un hobby din care vrei să faci bani. E greu pentru mine să văd un business care să dureze. Eu mă retrag.”, a spus Mircea.

„Nu cred în chestia asta că ar putea să mă destreseze. Nu este o afacere pentru mine, mă retrag”, a spus Răzvan.

Wargha i-a propus acestuia să îl angajeze la firma lui, pe zona de marketing, însă refuză să investească în afacerea lui. 

Toți cei 5 Lei au decis să se retragă.

„Ai de la mine 100.000 de euro pentru orice produs vrei să vinzi. Eu te pot ajuta să îți calculezi costurile și ieși pe profit, eu sunt gata să investesc, dar pentru slime, nu voi investi”, i-a spus, totuși, Dragoș Petrescu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Antonio Ardeleanu, tânărul de 19 ani de la Imperiul Leilor

Născut și crescut în Ovidiu-Constanța, a studiat la liceul de actorie, iar anul acesta este unul foarte important pentru că va susține examenul de maturitate. Provine dintr-o familie modestă în care mama este ospătăriță, tatăl șofer. Are un frate mai mic cu 3 ani, iar bunicii sunt pensionari. După ce și-a primit cei 7 ani de acasă, a descoperit platforma YouTube. Acolo erau oameni care "se filmau și primeau bani pe nimic", așa că a trebuit să încerce și el asta. Drept urmare, la vârsta de 8-9 ani și-a luat prietenii și au format trupa "Three Stars", unde el era și solist și toboșar. Minunatele lor piese ajungeau pe YouTube, unde primeau foarte mult hate și au decis să închidă contul. De aici a început totul, filme regizate pentru castinguri, sketch-uri dramatice cu efecte speciale, vloguri atent editate, toate aceste materiale au contribuit la cariera lui de vlogger la 12 ani.

Cu această pasiune arzătoare pentru vlogging, s-a angajat la KFC la vârsta de 15 ani pentru a face rost de banii necesari în a-și procura o cameră de filmat, dar nu a rezistat nici măcar 2 săptămâni ca angajat, așa că s-a gândit să înceapă singur un business. Cariera de vlogger a ținut până la 16 ani, așa că a încercat un alt job - este vorba de un atelier de actorie la care el era coordonatorul. Jobul a durat 3 luni și cu acei bani a reușit să-și deschidă în acte afacerea cu slime-ul, pe numele mamei sale.

Spiritul antreprenorial și l-a dezvoltat încă de mic când vindea brățări din elastic, limonadă, slime-uri când erau "la modă", și așa a decis să facă ceva special; de atunci a luat naștere povestea DESTRES.

Mama i-a fost alături încă de la început, ba chiar a fost dispusă să facă firma pe numele ei pentru a susține ideea de business a fiului, chiar dacă ei ca familie nu au un trecut antreprenorial. Ea a fost prima care l-a ajutat la impachetarea comenzilor, apoi tatăl, apoi s-au alăturat și bunicii. Antonio a reușit să o convingă pe bunica lui să-l ajute efectiv în procesul de creare al slimului, așa că bunica a renunțat la activitățile caracteristice și s-a alăturat nepotului.

În apartamentul din Ovidiu, Antonio a reușit să pună bazele "atelierului de slime", unde bunica sa era la carma zonei de producție, iar părinții la ambalat. Se simte mândru și responsabil totodată pentru "echipa" lui, așa că are în plan să-i angajeze "cu acte în regulă".

Destres Shop este primul și cel mai bun magazin online de slimes autentice din România și nu au concurență. 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni