• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023. Astrid Zwolfer are o poveste care te lasă fără cuvinte! Tânăra și-a deschis afacerea după ce a suferit un grav accident

Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023. Astrid Zwolfer are o poveste care te lasă fără cuvinte! Tânăra și-a deschis afacerea după ce a suferit un grav accident

Astrid Zwolfer are o poveste de viață extrem de puternică, aceasta începându-și afacerea după ce a suferit un accident grav la ski.

Gallery

​La acel moment, tânăra a fost nevoită să poarte un corset medicinal din metal care să o ajute la îndreptarea posturii, însă disconfortul a fost unul de neexplicat. Din acest motiv, a decis să lanseze pe piața din România propria ei linie de creație a corsetelor benefice atât pentru sănătate, cât și pentru buna dispoziție a femeilor care îl vor purta.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a venit la Imperiul Leilor știind foarte clar ce vrea! Aceasta a considerat că misiunea sa este să le ofere femeilor atât siguranță, cât și confort.

După ce și-a spus povestea, Leii și-au expus părerile:

„Chiar m-ai surprins! O tânără ambițioasă a lucrat împreună cu mine și lucra la orice oră.. Spunea de mult că voia să creeze un corset. Voia să fie în această fază crescând o afacere de la 0. Te ajut cu ce ai tu nevoie și mă bucur că ai venit aici. Ești un exemplu bun pentru tinerii ca tine. Vreau să vii la mine când ai nevoie de 500.000 de euro. Mă retrag de la această investiție.”, a spus Cristina Bâtlan.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Astrid Zwolfer de la Imperiul Leilor

Numele ei de familie are o istorie bogată. Bunicii ei aveau rădăcini nemțești și dețineau singura fabrică de oglinzi din București, numită Fabr. Zwolfer, fondată la începutul anilor 1900. Acolo s-au produs oglinzi celebre, inclusiv cele din Casa Poporului și din perioada comunismului.

Mama ei a fost o campioană mondială la sărit garduri, în categoria juniori.

Astrid se întreține singură de la vârsta de 19 ani din cauza divoțului părinților și problemelor financiare ale acestora. De fapt, ea a fost cea care i-a susținut, ceea ce a determinat-o să înceapă terapia la vârsta de 21 de ani.

După terminarea liceului în Germania, a urmat Facultatea de Pedagogie și a fost educatoare timp de aproape 2 ani. Însă într-o vară, în timp ce se recupera după o relație nereușită, tânăra s-a întâlnit cu Cristina Bâtlan, care a devenit mentorul ei. Astrid a devenit responsabilă de PR și organizarea de evenimente și ședințe foto pentru colecțiile noi. Cu toate acestea, într-o zi și-a dat seama că nu mai poate evolua mai mult în această direcție, astfel că a renunțat și a început cariera de freelancer în domeniul social media.

Întotdeauna a simțit că are un rol de educator, nu doar atunci când era educatoare. Acum își dorește să educe femeile să stea drepte. Are o relație extrem de apropiată cu mama și bunica sa, ele fiind prietene.

Anul trecut s-a mutat la Frumușani, unde locuiește cu iubitul ei. În Armeneasca, are un atelier și birou. Este pasionată de natură și deține o grădină cu fructe și legume. Deși a locuit în București, a ales să urmeze Facultatea la Sibiu pentru a fi mai aproape de natură.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni