• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 31 octombrie 2023. Laura Chiriac nu a reușit să îi convingă pe investitori să îi finanțeze afacerea cu pahare

Imperiul Leilor, 31 octombrie 2023. Laura Chiriac nu a reușit să îi convingă pe investitori să îi finanțeze afacerea cu pahare

Laura Chiriac a decis să renunțe la job-ul ei și și-a deschis afacerea ei cu pahare de vin, confecționate din sticlă reciclată. Aceasta a știut clar pentru ce vine la Imperiul Leilor: dorește 40.000 de euro pentru 25% din afacerea lor.

Gallery

​Laura a renunțat la un job stabil și de lungă durată pentru a începe propria ei afacere. În 2019 a lansat business-ul cu pahare confecționate 100% în România, din sticlă reciclată și cioburi. Acum, ea vrea să creeze o linie nouă de pahare profesionale de degustare, realizate în același mod ca și până acum.

După ce și-a susținut prezentarea, Leii au fost curioși să afle mai multe detalii despre afacerea ei. Astfel, Cristina Bâtlan a fost prima care a adresat o întrebare: la ce folosesc paharele, având în vedere forma lor diferită.

Aceasta a explicat că paharele se potrivesc pentru toate tipurile de băuturi. Primul produs din colecție a fost confecționat pentru vin. Ulterior, a primit feedback-uri pozitive de la clienți și a decis să realizeze cupe sub tot felul de forme. Prețul unui set cu două pahare cu picior este de 200 de lei, în timp ce cele fără picior, la set de 4 costă între 240 și 260 de lei.

Leii au înțeles exact despre ce este vorba și au tras concluzii:

„De obicei vii la un investitor când ai deja o bază solidă și îți dorești să crești mai repede. Problema e că eu la tine nu văd baza, ești în zona de experimentare. Nu investesc și mă retrag”, a spus Cristina Bâtlan.

Răzvan: „Sunt colecționar de vin roșu și de șampanie.. Acești 40.000 de euro cu ce te ajută? Lasă-mă să mă gândesc”

Wargha a decis și el să se retragă din investiție, iar Felix i-a urmat exemplul:

„Viața este prea scurtă ca să bei vin din pahare proaste. Ai venit, totuși, un pic prea devreme. Eu mă retrag, dar pot deveni un client al produselor tale”, a spus Felix.

Mircea: „Ce cred că te-ar putea ajuta pe tine este să găsești un client care să cumpere mii de pahare de la tine. Eu ca investitor, nu văd cum pot să ajut. Nu e locul meu. Mă retrag”

Într-un final, Răzvan a decis, de asemenea, să se retragă.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni