• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 31 octombrie 2023. Ana și Mihai Voicu au de luat o decizie grea, după ce Mircea Căpățînă și Dr. Wargha Enayati le-au făcut aceeași ofertă. Cu cine vor merge mai departe în afacerea lor

Imperiul Leilor, 31 octombrie 2023. Ana și Mihai Voicu au de luat o decizie grea, după ce Mircea Căpățînă și Dr. Wargha Enayati le-au făcut aceeași ofertă. Cu cine vor merge mai departe în afacerea lor

Ana și Mihai Voicu sunt doi părinți care au fost inspirați să își deschidă o afacere, datorită bebelușului lor. După ce fiica celor doi a venit pe lume, aceștia au realizat că nu există, pe piața din România, niciun brand de scutece biodegradabile.

Gallery

​Ana și Mihai Voicu cer 100.000 de euro pentru 20% din afacerea lor cu scutece pentru bebeluși ecologice. Aceștia s-au arătat îngrijorați de impactul scutecelor din plastic asupra mediului, punctând faptul că, dacă Mihai Viteazu ar fi purtat scutece de unică folosință, bucăți din acestea ar fi fost și acum pe Pământ.

Cei doi părinți cer 100.000 de euro pentru 20% din afacere, bani cu care vor să își extindă afacerea și o ducă la alt nivel, prin mentoratul Leilor. După ce au expus prezentarea în fața investitorilor, aceștia au venit cu concluziile finale:

„Vă ofer 100.000 de euro pentru 25% din firmă”, a spus Mircea.

Cristina Bâtlan, dar și alți investitori au decis să se retragă de la propunerea acestora.

Wargha a ales să le facă aceeași ofertă celor doi, precum cea a lui Mircea, însă doar unul va putea fi ales:

„Vă mulțumim foarte mult pentru oferte amândurora! O să mergem cu Mircea”, au răspuns aceștia.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

IMPERIUL LEILOR POATE FI VĂZUT, ÎN AVANS, PE VOYO

Ce este Zuluff, compania Anei și a lui Mihai Voicu

Zuluff este prima și singura marcă românească de scutece pentru bebeluși ecologice. Afacerea a fost lansată în 2019 și de atunci are distribuție națională în farmacii, drogherii și online. Produsul lor este din fibre de bambus naturale, performant ca un scutec premium și 75% biodegradabil. Testat în Germania la institutul Dermatest, a primit calificativul excelent pentru piele sensibilă și este potrivit pentru piele atopică sau cu tendințe alergice. Afacerea a crescut de la an la an cu peste 40%, ajungând la din ce în ce mai mulți părinți mulțumiți. Scutecele Zuluff se găsesc în magazinele dm drogerie markt, Bebe Tei, în câteva farmacii independente, pe eMAG marketplace, elefant.ro și pe site-ul propriu.

Cine sunt Ana și Mihai Voicu

Un moment important pentru Ana a fost decizia de a renunța la viața de angajat pentru a se dedica cu totul afacerii. Această schimbare a fost un proces complicat din punct de vedere financiar, întrucât afacerea nu putea oferi veniturile pe care le obținea anterior din lumea corporatistă, iar teama de necunoscut era puternică. Norocul ei a fost că sotul ei, Mihai, a fost un susținător deplin al acestei alegeri și îi bucură că a luat această decizie la momentul respectiv. Acest pas a avut un rol crucial în dezvoltarea ulterioară a afacerii lor.

Mihai, soțul ei, a fost cunoscut în timpul colaborării lor în mediul corporate, inițial fiind prieteni, iar după aproximativ doi ani au realizat că au dezvoltat sentimente unul pentru celălalt. Ana îl descrie ca fiind un partener de discuții excelent, un coleg de afaceri care nu ezită să pună întrebări dificile și un tată extraordinar. Cuplul este împreună de 6 ani, iar acum familia lor a fost extinsă cu venirea pe lume a fetiței Lila, în urmă cu 5 luni. Au încheiat căsătoria în 2019 și de atunci lucrează împreună la Zuluff, cu fiecare dintre ei având și proiectele personale.

În timpul liber, Ana se dedică unei varietăți de proiecte care implică lucrul manual, având o pasiune deosebită pentru bricolaj, de la tapițerie, vopsire, reparații, până la modificări ale mobilelor, pereților și altor obiecte găsite în casă sau la birou. Este pasionată de designul interior și iubește plimbările pe străzile cu case frumoase ale Bucureștiului. Ana se consideră o persoană sociabilă și se bucură de ieșirile cu prietenii, de vacanțe și de petreceri de orice fel. Dansul și discuțiile cu persoane inteligente despre diverse subiecte sunt două dintre activitățile pe care le adoră.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni