• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 21 noiembrie 2023: Liviu Zorilă aduce în același loc oamenii pasionați de fotbal! Ce a spus Răzvan Raț despre propunerea lui

Imperiul Leilor, 21 noiembrie 2023: Liviu Zorilă aduce în același loc oamenii pasionați de fotbal! Ce a spus Răzvan Raț despre propunerea lui

Liviu Zorilă este un bărbat pasionat de fotbal, care își dorește să aducă mai aproape oamenii care împărtășesc același hobby. Acesta cere 120.000 de euro pentru 20% din afacerea lui, Playerfy.

Gallery

​Liviu Zorilă și prietenii lui au jucat fotbal încă din copilărie. Aceștia au o prietenie de peste 30 de ani care, spun ei, a rămas solidă și datorită acestui sport. Totuși, la un moment dat, aceștia au realizat că nu se mai pot întâlni atât de des pentru a-și desfășura pasiunea, motiv pentru care au inventat o aplicație ,disponibilă în AppStore și Google Play, care îi aduce împreună pe cei cu dor de minge, dar fără partener de joc, făcând matchmaking și clădind comunități și prietenii noi.

„În acest moment avem peste 5.000 de utilizatori activi, care au jucat peste 1.500 de seri de meci, desfășurăm competiții și avem un calendar bine stabilit până la sfârșitul anului”, a spus Liviu.

Leii au fost interesați de afacerea lui Liviu și au fost curioși să afle ce va face cu cei 120.000 de euro pe care i-a cerut pentru 20% din aplicația lui:

„Avem un buget de 40% pentru dezvoltarea aplicației, 40% pentru marketing și 20% pentru administrativ”, a spus Liviu.

După ce și-a expus prezentarea și a răspuns la întrebarile investitorilor, Leii au tras concluzii:

„O să îți spun un secret.Știu foarte bine aplicația pentru că am realizat-o și eu pentru cineva. Deci știu foarte bine despre ce vorbești. Pot să îți dau toate cheile pe care le-am oferit celeilalte aplicații și poți să monetizezi mult mai bine aplicația. Știu și eu să o creez, iar din acest motiv mă retrag”, a spus Răzvan Raț.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Liviu Zorilă de la Imperiul Leilor

Născut în București și crescut în Balta Albă, Liviu își amintește că, încă din copilărie, își petrecea zilele jucând fotbal în fața blocului. A absolvit liceul MATEI BASARAB, a urmat ASE-UL, specializarea în management și a obținut și un master tot în management. Deschis la ideea de a începe mereu de la zero, Liviu se consideră un JOLLY JOCKER, având o istorie bogată în schimbarea a numeroase joburi în domenii diferite.

Casatorit de aproape un an, soția sa este jurnalistă. Provenind dintr-o familie de antreprenori, părinții săi au avut o firmă pe care au închis-o în 2008. În ciuda perioadei în care era angajat, Liviu nu a renunțat la visele sale antreprenoriale și avea mereu idei de afaceri.

Liviu se implică și în proiecte de artă stradală, graffiti, deținând rolul de manager, nu de artist. Încă din copilărie, fotbalul a fost o parte importantă a vieții sale, desfășurând competiții și pariuri pe sucuri. Această pasiune pentru fotbal a continuat să îl lege de ceilalți doi cofondatori, unul dintre ei devenindu-i chiar naș. Proiectul la care au început să lucreze a pornit din pasiune și necesitate, dorind să joace fotbal și să împărtășească această experiență cu alții. Inițial a fost dedicat doar lor, apoi s-au dezvoltat investind 100.000 de euro.

Cu dorința de a extinde aplicația pentru a acoperi toate sporturile, nu doar fotbalul, și de a se extinde pe întreg teritoriul Europei, Liviu vizează o dezvoltare amplă a proiectului său: Playerfy.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni