• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 21 noiembrie 2023: Andra Dascălu, un ajutor pentru persoanele care suferă de alopecie! Cum au reacționat Leii când i-au auzit propunerea: „Tu faci bani din această afacere?”

Imperiul Leilor, 21 noiembrie 2023: Andra Dascălu, un ajutor pentru persoanele care suferă de alopecie! Cum au reacționat Leii când i-au auzit propunerea: „Tu faci bani din această afacere?”

Andra Dascălu este o femeie de 36 de ani, din Cluj-Napoca, care a venit la Imperiul Leilor pentru a prezenta o afacere invovativă pe piața românească: micropigmentarea scalpului. Aceasta cere 100.000 de euro pentru 20% din business-ul ei: Hair O’dot.

Gallery

​Andra Dascălu a luat o decizie neașteptată în urmă cu câțiva ani, atunci când a părăsit Marea Britanie pentru a dezvolta o afacere revoluționară în România. Aceasta a creat brandul HAIROD’OT, care sare în ajutorul bărbaților care se confruntă cu probleme ale căderii părului.

Practic, Andra Dascălu tatuează medical scalpul pacienților care se confruntă cu o cădere excesivă a părului. În cadrul acestui proces, pielea capului este pigmentată la nivelul superficial subepidermic, astfel încât să se recreeze aspectul foliculilor de păr, iluzia unui păr mai des sau camuflarea pierderii părului.

„Tu faci bani în această afacere?”, a întrebat Wargha.

„Afacerea este pe profit, anul trecut am avut 18%. Prețul serviciului este între 600 de euro și 1.500 de euro”, a spus ea.

„Draga mea, ești un business one man show. Depinde foarte mult de tine și e foarte greu, într-o piață care este atât de nișată..”, a spus Cristina Bâtlan.

După ce și-a expus prezentarea, Leii au tras concluzii:

„Eu înțeleg că mai mult o vezi ca pe o nevoie medicală, estetică, ca pe o rezolvare a unei probleme, nu ca pe un moft. Totuși, cred că este o nișă foarte-foarte mică și nu mă văd pe mine investind într-o astfel de afacere. Este o afacere care se rezolvă treptat. Mie mi se pare că pentru mine nu ar fi o asociere bună, deci mă retrag”, a spus Cristina Bâtlan.

Mircea Căpățână, Răzvan Raț și Felix Pătrășcanu  au preferat să se retragă, în timp ce Wargha i-a oferit o locație în București:

„Singurul lucru pe care eu pot să ți-l ofer este un cabinet la noi, împreună cu medicii esteticieni sau fără.. și să încep acolo să lucrez cu mare drag, că ceva rău nu este”, a spus Wargha.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Andra Dascălu de la Imperiul Leilor

Andra Dascălu s-a întors în România după mai mulți ani petrecuți în Marea Britanie și a dezvoltat HAIROD'OT, un salon de estetică din Cluj care răspunde într-un mod inovativ provocării de a scăpa de chelie - micropigmentarea scalpului.

În prezent, este singurul specialist de micropigmentare scalp din România cu cea mai mare experiență din domeniu și cel mai mare portofoliu de clienți. Anul 2014 a marcat momentul în care și-a descoperit meseria și a decis să-și schimbe domeniul de activitate în care s-a pregătit la cel mai înalt nivel - domeniul hotelier. Menționez "la cel mai înalt nivel" deoarece, imediat după terminarea facultății, a urmat un internship în SUA, la Washington DC. A beneficiat de două burse de studii în Italia și Coreea de Sud, iar în Dubai a cunoscut piața serviciilor de lux lucrând la Waldorf Astoria Hotel.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni