• PRO TV
  • Beyonce, apariție rară alături de mama ei! La 70 de ani, Tina Knowles arată fabulos și e un adevărat fashion-icon

Beyonce, apariție rară alături de mama ei! La 70 de ani, Tina Knowles arată fabulos și e un adevărat fashion-icon

Beyonce, apariție rară alături de mama ei! La 70 de ani, Tina Knowles arată fabulos și e un adevărat fashion-icon

Beyonce a fost în centrul atenției la cel mai recent eveniment la care a fost invitată. Diva a participat la prezentarea de modă a brandului Luar, iar fotografii au stat toata seara cu ochii pe ea.

Gallery

Nu doar ținuta spectaculoasă a fost în centrul atenției, ci și persoana care a însoțit-o pe cântăreața cu cele mai multe premii Grammy. Este vorba despre Tina Knowles, mama celebrei artiste.

Beyonce are de la cine să moștenească frumusețea! La 70 de ani, mama lui Beyonce arată fabulos și oferă lecții de eleganță și stil la fiecare apariție. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Mama lui Beyonce a făcut furori la Săptămâna modei de la New York. Cele două au participat la prezentarea de modă pentru a-l susține pe Daniel Julez J. Smith Jr. Puștiul de 19 ani este fiul surorii lui Beyonce și activează ca model și influencer.

Beyonce a strălucit într-o rochie sacou, accesorizată cu pietre și strasuri. Ținuta a fost completată cu o pălărie gri și cizme peste genunchi. N-au lipsit ochelari de soare supradimensionați și o geantă mare irizată. Mama artistei a optat pentru o ținută all-black, cu mănuși lungi din piele maro, ruj roșu și onduleuri waves.

Tina Knowles este o prezență activă pe rețelele de socializare, iar pe contul de Instagram are peste 4 milioane de urmăritori. Mama lui Beyonce este extrem de mândră de fiica sa și o laudă ori de câte ori are ocazia prin intermediul postărilor de social media.

Tina Knowles este antreprenoare, designer de modă și se implică activ în acte de caritate. Mama lui Beyonce este cunoscută peste Ocean și pentru înființarea mărcilor House of Dereon și Miss Tina.

 Fotografii: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni