• PRO TV
  • Lui Kanye i-a “crescut” ceva pe față, iar fanii sunt alarmați. Cum explică medicii umflătura de pe buza rapperului

Lui Kanye i-a “crescut” ceva pe față, iar fanii sunt alarmați. Cum explică medicii umflătura de pe buza rapperului

Lui Kanye i-a “crescut” ceva pe față, iar fanii sunt alarmați. Cum explică medicii umflătura de pe buza rapperului

Kanye West a șocat din nou la ultima apariție și de data asta, culmea, nu prin prisma hainelor bizare pe care le poartă. Rapperul și-a îngrijorat fanii din cauză că pe buza superioară pare că i-ar fi “crescut” ceva.

Kanye s-a filmat în timp ce mergea prin aeroport cu soția sa, iar fanii au observat o umflatură suspectă pe buza acestuia. E normal să apară semne de întrebare, după ce rapperul a cheltuit 850.000 de dolari pe o bizară intervenție chirurgicală – de curând, Kanye și-a înlocuit toți dinții cu o placă de titan.

Daily Mail a cerut părerea unor specialiști, care au enumerat câteva motive pentru care acea “bășică” ar fi apărut. Aceștia spun că ar putea fi de vină o reactive alergică, herpes sau chiar implantul de titan.

Deși sunt dureroase sau inconfortabile, adesea o asemenea bășică dispare în mod natural în câteva zile.

Dr. Praveen Sharma, consilier științific al Asociației Stomatologice Britanice și specialist în stomatologie restaurativă, a declarat pentru MailOnline: „Una dintre cele mai frecvente cauze ale bășicilor pe buze este infectarea cu herpes. Acestea pot apărea și din traume fizice sau o reacție alergică. Uneori, sunt dureroase sau inconfortabile, dar sunt adesea inofensive și trec fără tratament”.

„Glandele salivare minore blocate la nivelul buzei pot apărea, de asemenea, ca umflături care uneori își pot schimba dimensiunea în timpul mesei, când se produce mai multă salivă”, mai spune medicul.

Gallery

Karen Coates, asistentă medicală dentară și purtătorul de cuvânt al Oral Health Foundation, a declarat: „Una dintre posibilele cauze ar putea fi o formă de traumă dentară. Acest lucru s-ar putea întâmpla într-o varietate de moduri, inclusiv presiunea prin blocarea buzei, un piercing vechi, o accidentare sportivă sau o din cauza unor dinți care nu stau bine în gură. Ocazional, protezele dentare susținute de implant se pot deplasa, provocând traume țesuturilor înconjurătoare”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni