• PRO TV
  • Babs a încins atmosfera într-un club din Capitală, alături de Ema Uta. Cum a petrecut fosta iubită a lui Dorian Popa de Valentine's Day

Babs a încins atmosfera într-un club din Capitală, alături de Ema Uta. Cum a petrecut fosta iubită a lui Dorian Popa de Valentine's Day

Babs a încins atmosfera într-un club din Capitală, alături de Ema Uta. Cum a petrecut fosta iubită a lui Dorian Popa de Valentine's Day

Claudia Iosif, fosta parteneră a lui Dorian Popa, a făcut senzație într-un club din Capitală, de Valentine's Day.

Gallery

În luna noiembrie a anului trecut, Babs a confirmat că ea și Dorian Popa și-au spus „adio” după 11 ani de relație. În prezent, artistul se focuesează mai mult pe activitatea din online, în timp ce Claudia Iosif pare să-și trăiască a doua tinerețe. De Ziua Îndrăgostiților, aceasta a petrecut în club alături de buna ei prietenă, Ema Uta, dar și de alți prieteni apropiați.

Claudia Iosif a făcut senzație în club de Valentine's Day

Claudia Iosif a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților sigură, pentru prima dată în 11 ani, căci, în prezent, nu este într-o relație.

Chiar dacă nu are un partener, Babs a avut aproape foarte mulți prieteni, după cum se poate observa în imaginile pe care le-a distribuit pe rețelele de socializare.

Fosta iubită a lui Dorian Popa a stat toată seara lângă buna ei prietenă, Ema Uta.

Îmbrăcate extrem de sexy, cele două s-au distrat de minune, au socializat și au dansat toată noaptea, nici nu este de mirare că au încins atmosfera.

Babs, extrem de sexy în club

Claudia Iosif și-a bucurat fanii din mediul online cu apariția ei sexy. Aceasta a purtat o pereche de pantaloni negri, alături de un top care îi pune bustul proeminent în evidență și care i-a ținut pe urmașii lui Adam cu respirația la gură, potrivit ego.ro.

Babs s-a lăsat filmată în timp ce se ondula precum o felină, iar imaginile cu ea au ajuns pe rețelele sociale.

”Numai în ciuda lui Dorian/ Ce bine îți e fără Dorian/ Ce a pierdut Dorian”, sunt doar câteva dintre comentariile din partea internauților.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni