• PRO TV
  • Maria Constantin a dat cărțile pe față despre căsnicia cu Marcel Toader. Cât de mult a suferit artista din cauza fostului soț: „Umpleam perna de plâns”

Maria Constantin a dat cărțile pe față despre căsnicia cu Marcel Toader. Cât de mult a suferit artista din cauza fostului soț: „Umpleam perna de plâns”

Maria Constantin a dat cărțile pe față despre căsnicia cu Marcel Toader. Cât de mult a suferit artista din cauza fostului soț: „Umpleam perna de plâns”

Maria Constantin și-a deschis sufletul recent și a vorbit despre căsnicia cu Marcel Toader, încheiată în anul 2017, cu doi ani înainte ca acesta să se stingă din viață.

Gallery

Deși, în prezent, Maria Constantin și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Robert Stoica, timp de câteva luni, a trecut printr-o perioadă dificilă, din cauza relației cu Marcel Toader. Recent, a făcut noi dezvăluiri despre ce a trăit alături de el și a recunoscut de ce nu a făcut prea multe declarații la acea vreme.

Maria Constantin a suferit din cauza căsniciei cu Marcel Toader

În cadrul unui interviu online, Maria Constantin a recunoscut că, în prima parte a relației, totul decurgea așa cum trebuie și era fericită, fără să întâmpine vreo problemă. Ulterior, acestea au început să apară și au afectat-o atât de mult, încât nu doar că a ajuns la psiholog, dar își dorea să nu se mai trezească a doua zi.

După ce a părăsit căminul conjugal, Marcel Toader a fost cel care a făcut cele mai multe declarații publice despre ceea ce s-a întâmplat, artista preferând să fie mai discretă. Cu toate acestea, recunoaște că a fost afectată de ceea ce s-a întâmplat și a avut nevoie de ajutor de specialitate.  

„Am fost înșelată (…) Am petrecut o perioadă frumoasă din viața mea, după care, nu a mai fost frumoasă. S-a transformat în cea mai urâtă perioadă din viața mea”, a povestit aceasta.

Maria Constantin a ajuns în punctul în care și-a dorit să nu mai trăiască

A recunoscut că nu i-a fost deloc ușor, deși nu a fost foarte vocală în legătură cu separarea, dar a ales să sufere în liniște și să muncească, pentru a uita de perioada neagră din viața ei.

De asemenea, fosta soție a lui Marcel Toader a precizat că momentele în care ajungea la capătul puterilor nu erau deloc puține, ajungând chiar să își dorească să nu mai existe.

 În primul rând nu mă respectam pe mine, mă degradam și mă coboram la un nivel la care nu ar fi fost mândri părinții mei de mine. Asta să nu creadă oamenii că eu nu am fost afectată. Nu știe nimeni că eu ajungeam acasă și umpleam perna de plâns și îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi. Am ajuns și la psiholog”, a mai spus artista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni