• PRO TV
  • Maria Constantin, adevărul despre pozele editate din social media: „Normal că fac asta”

Maria Constantin, adevărul despre pozele editate din social media: „Normal că fac asta”

Maria Constantin, adevărul despre pozele editate din social media: „Normal că fac asta”

Maria Constantin ține la imaginea ei, pentru care ar sacrifica orice. Interpreta de muzică populară afișează un „trup de zeiță” pe rețelele sociale și primește complimente din partea admiratorilor ei. Dar care este adevărul din spatele acelor fotografii reușite.

Zică lumea ce o zice! Pentru Maria Constantin lucrurile sunt simple: dacă vrea să arate într-un anume fel e suficient să pocnească din degete și minunea se întâmplă. Cântăreața recunoaște că își editează fotografiile înainte de a le distribui pe rețelele sociale și nu-i pasă de ce zic ceilalți.

Da, recunosc. Normal că fac asta, toată lumea folosește filtre. Eu îmi fac poze și normal că pun filtru, mi se pare ceva normal și de bun gust. Dacă oamenii vor să se uite pe pagina mea, se uită”, ne-a spus interpreta, care nu pierde timp cu cei care o critică pentru asta.

Eu le dau like celor care comentează răutăcios, le spun mulțumesc frumos, indiferent ce-mi zic. Evident sunt și oameni care mă iubesc și oameni care nu știu decât să critice”, mai spune Maria Constantin.


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Cântăreața de muzică populară, care recent ne-a mărturisit că apelează la soluții radicale pentru a se menține la greutatea potrivită, e asaltată de complimente din partea admiratorilor ei.

Cei mai mulți dintre ei trec cu vederea „îmbunătățirile” pe care și le aduce cu ajutorul tehnologiei fiindcă văd în Maria Constantin un om prețios, care nu se implică în dispute inutile.

Mie nu-mi place să mă cert și nimeni nu s-a certat, în viața lui, cu mine. Au fost unii oameni care s-au perindat la televizor și tot vorbeau urât despre mine, dar le-am urat succes pentru că eu n-am zis niciodată nimic. Nu-mi place să vorbesc urât despre nimeni. Eu trăiesc în lumea mea, în care mi-am selectat oamenii și prietenii, care mă știu cum sunt eu. Nu trebuie să demonstrez nimănui nimic. Dacă eu sunt feritică, totul este foarte bine”, a concluzionat interpreta.

Fotografii: PRO TV/@mariaconstantin.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni