• PRO TV
  • Antonia, în lacrimi după crima de la Padina. Artista nu a mai rezistat și a răbufnit: "Abia așteaptă lumea"

Antonia, în lacrimi după crima de la Padina. Artista nu a mai rezistat și a răbufnit: "Abia așteaptă lumea"

Antonia, în lacrimi după crima de la Padina. Artista nu a mai rezistat și a răbufnit: "Abia așteaptă lumea"

Antonia și Alex Velea au fost prezenți la o petrecere în județul Dâmbovița, unde a avut loc o crimă șocantă la un hotel de lux. Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, a fost înjunghiat în fața soției sale de trei bărbați care l-au lăsat apoi să zacă într-o baltă de sânge.

Antonia a fost foarte afectată de acest incident, iar recent a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Înainte de tragicul eveniment, Alex Velea s-a fotografiat cu cei trei presupuși ucigași, iar internauții i-au trimis mesaje dure acestuia pe rețelele de socializare.

Artistul a ținut însă să lămurească lucrurile și a transmis că el nu se afla acolo la momentul incidentului și că toată această situație a adus numai suferință familiei sale.

„Vă salut din nou. Acesta este ultimul mesaj pe care-l scriu pe această temă. În ultimele zile am suferit și suportat cu greu felul în care lumea (…) m-a jignit atât pe mine cât și pe cei din familia mea. Am spus clar că am aflat de tragedie a doua zi. Soția domnului decedat a declarat că în momentul incidentului eu nu eram acolo.”, a explicat Alex Velea, pe pagina sa de Instagram.

Antonia a răbufnit și ea pe rețelele de socializare după valul de critici din mediul online, unde a fost asupru judecată pentru prezența ei la acea petrecere. Cu ochii în lacrimi, vedeta le-a transmis un mesaj dur tuturor celor care o critică.

„Abia așteaptă lumea să zică ceva rău de mine, iar de Alex nu mai zic! Mie una sincer îmi pare rău de ei pentru că am învățat că sunt niste oameni nefericiți, plini de ură, invidie și frustrări! Tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru ei, pentru că oricum vor exista oameni care o să comenteze Forever și nu avem ce să facem! Păcat de ei, atât zic. Cât timp liber să ai și răutate să stai pe net să îi scrii cuiva ceva rău?”, este unul dintre mesajele postate de Antonia.

foto: Instagram/Antonia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni