• PRO TV
  • Fiica Andreei Marin, rol important într-o conferință internațională de top: “Emoții ca mamă, pentru fiica mea…”

Fiica Andreei Marin, rol important într-o conferință internațională de top: “Emoții ca mamă, pentru fiica mea…”

Fiica Andreei Marin, rol important într-o conferință internațională de top: “Emoții ca mamă, pentru fiica mea…”

Andreea Marin este cea mai mândră mamă: vedeta le-a povestit fanilor ei despre rolul avut de fiica sa, Violeta, într-o conferință internațională, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Vedeta a explicat că rolul acestei conferințe internaționale este acela de a impulsiona elevii de liceu din întreaga lume să devină cetățeni globali activi, responsabili și bine informați.

“Violeta este Head of Conference, e implicată trup și suflet alături de colegii săi voluntari, de mai bine de 6 luni, în construcția deloc ușoară a acestei mișcări la București, creată de adolescenți pentru elevii de liceu ce au abilități de lideri. E o mișcare la nivel mondial, tinerii se înscriu și vin din orice colț de lume pentru a dezbate mari probleme, de importanță globală, pentru care omenirea caută răspunsuri în prezent”, a spus Andreea Marin despre implicarea fiicei sale în aceasta conferință.

Îmbrăcată într-un costum elegant, Violeta Bănică a vorbit cu încredere la conferință, spre mândria mamei sale.

Gallery

“Împreună, tinerii simulează lucrul în comitetele ONU, dezbaterile sunt în limba engleză, pentru că ei vin din diverse țări, sunt extrem de serioase, bine documentate și abordează, cu o viziune ce are prospețimea minților agere, subiecte fierbinți ale omenirii în prezent, atingând domenii precum diplomația, politica, mediul, drepturilor omului. Oaspeții sunt elevi pasionați, cu înclinații, spirit critic și analitic, adevărați lideri pentru lumea noastră de mâine”, a mai povestit Andreea Marin.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni