• PRO TV
  • Leo de la Strehaia, din nou pe masa de operație:„Au apărut complicații multe” Familia se roagă pentru sănătatea lui

Leo de la Strehaia, din nou pe masa de operație:„Au apărut complicații multe” Familia se roagă pentru sănătatea lui

Leo de la Strehaia, din nou pe masa de operație:„Au apărut complicații multe” Familia se roagă pentru sănătatea lui

Leo de la Strehaia a ajuns din nou pe masa de operație. Afaceristul a suferit o intervenție de urgență.

Gallery

Starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia este șubredă după ce a suferit un AVC după gratii și a fost operat pe creier. Recent, a fost supus și unei intervenții de bilă. Afaceristul primește în aceste momente susținerea familie, care îi este alături în aceste clipe grele.

Leo de la Strehaia, operat de urgență

În urma intervenției suferite la colecist, Leo de la Strehaia spunea că se simte foarte bine, însă trebuie să urmeze un regim strict.

”M-am operat de fiere. Mi-a zis un medic acum că trebuie să mă opereze că am fierea inflamată. A ieșit operație foarte bine, am luat antibiotic 13-14 zile, acum totul este bine. Eu zic că mă simt bine, o să trebuiască să țin regim”, spunea Leo de la Strehaia, după prima operație.

Lucrurile au luat o altă turnură, la o lună de la prima intervenție, afaceristul a ajuns din nou pe masa de operație. Potrivit fiului său, Leo ar fi avut un canal biliar înfundat.

”Tata s-a operat, după a întâmpinat o altă problemă, tot la fiere, a avut o problemă la canalele biliare, a avut un canal înfundat și a trebuit operat din nou, că altă variantă nu există. A fost o operație cu riscuri, o intervenție grea, iar am trecut prin stres, prin frică… În fine, acum este bine”, a spus acum, după cea de-a doua operație, fiul lui Leo de la Strehaia.

Pentru că operația a fost una cu riscuri, familia lui Leo de la Strehaia a decis să țină totul secret.

Acum, după ce totul s-a terminat cu bine, Patroana a oferit detalii despre starea fiului său.

”Leo a fost operat, a ținut patru ore jumătate. Nu am mai spus la multă lume. Am zis să reușim cu operație că eram înfricoșați pentru că avea complicații multe, a făcut și patru anestezii înainte, a încercat și cu morfină și nu s-a putut.

E bine acum, trebuie să facă tratament. Mulțumim lui Dumnezeu, acum totul e în regulă, ficat, fiere, tot!”, a zis și Patrona, pe YouTube.

Luna aceasta a fost și ziua lui, în spital, după operație, toți cei dragi au fost alături de Leo de la Strehaia și l-au sărbătorit.

@leodelastrehaiaoriginalu

♬ sunet original - Leo de la Strehaia Originalu

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni