• PRO TV
  • Anna Lesko reacționează, după ce Leo de la Strehaia a spus că a „cumpărat-o” pentru o jumătate de milion de euro: „Am făcut ce pași trebuia”

Anna Lesko reacționează, după ce Leo de la Strehaia a spus că a „cumpărat-o” pentru o jumătate de milion de euro: „Am făcut ce pași trebuia”

Anna Lesko reacționează, după ce Leo de la Strehaia a spus că a „cumpărat-o” pentru o jumătate de milion de euro: „Am făcut ce pași trebuia”

Leo de la Strehaia a vorbit, de curând, despre femeile care au trecut prin viața lui, iar una dintre cele la care a făcut referire a fost chiar Anna Lesko. Artista a luat atitudine, deoarece a fost extrem de deranjată de declarațiile acestuia.

Gallery

Leo de la Strehaia a mărturisit, indirect, că Anna Lesko a fost femeia pentru care a scos cei mai mulți bani din buzunar, pentru a o avea. Artista și-a ieșit din minți la auzul acestor cuvinte și și-a sunat, de urgență, avocații.

Leo de la Strehaia se laudă cu relația cu Anna Lesko

În momentul în care Leo de la Strehaia a vorbit despre presupusa relație, a ezitat să dea numele Annei Lesko, însă a oferit câteva indicii care i-au dus pe toți cu gândul la ea. Acesta a precizat că au avut o relație de câteva luni, iar aventura amoroasă l-ar fi costat aproximativ o jumătate de milion de euro.

„Problema a fost că, din cauza asta, că i-am dat banii ăia mulți, am luat-o și pe verișoara ei, care stătea în casă cu ea și îmi spunea tot ce face ea. Era omul meu, o luasem omul meu”, a spus Leo de la Strehaia, în cadrul unei emisiuni online, precizând că, în verișoara ei, „a băgat câteva zeci de mii” de euro.

Anna Lesko îl dă în judecată pe Leo de la Strehaia

Anna Lesko și-a ieșit din minți în momentul în care a auzit aceste afirmații, și-a contactat avocații și este dispusă să demonstreze că acesta minte. Artista a negat orice afirmație pe care Leo de la Strehaia a făcut-o și numește totul „o bazaconie”.

„Sunt cu avocații, am făcut ce pași trebuia. Nu vreau să mă încarc cu ce spune un interlop, care spune lucruri total neadevărate și defăimătoare, pe care va trebui să le probeze în instanță. Am aflat și eu acum (...)

Nici nu am ce dezmințire să dau la așa ceva, pentru că nu a existat niciodată povestea. Tot ce spune e o bazaconie, tot ce vorbește e o inepție. Mai mult ca sigur ne vom vedea la proces”, a spus Anna, conform Cancan.

Sursa foto: Captură video, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni