• PRO TV
  • Babs, apariție de senzație pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa a încins imaginația internauților

Babs, apariție de senzație pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa a încins imaginația internauților

Babs, apariție de senzație pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa a încins imaginația internauților

Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, pare că traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. După despărțirea de celebrul influencer, Babs s-a focusat pe propria persoană, iar postările sale de pe Instagram vorbesc de la sine.

Gallery

Babs este o femeie singură și fără obligații, astfel își permite să ia decizii fără să țină cont de nimic. Recent, a fost într-o vacanță în Dubai, acolo unde s-a lăsat pozată și filmată în ipostaze incendiare. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Citește și:

Babs, apariție incendiară pe iaht, în Dubai

Claudia Iosif și Dorian Popa și-au spus „adio” după 11 ani de relație. Babs a fost cea care a dezvăluit că relația lor a ajuns la final, la sfârșitul anului trecut.

De atunci, Claudia Iosif duce o viața înfloritoare, se axează foarte mult pe propria persoană, face sport, merge la petreceri și nu ezită să plece în vacanțe de lux.

Babs și-a intrat destul de bine în rolul de femeie singură și fără obligații. Bruneta a mers câteva zile la Dubai pentru a se relaxa, acolo unde a avut parte de o ședință foto incendiară.
Pentru că deține propriul brand de haine, aceasta a apărut îmbrăcată în propriile creații, rochii decoltate și extrem de sexy. Fie că a fost vorba de petrecerile de pe malul mării, fie de petrecerile de pe cele mai exclusiviste iahturi, Babs a încins imaginația celor prezenți. 

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni