• PRO TV
  • Dorian Popa a rupt tăcerea despre copil, la o jumătate de an de la despărțirea de Babs. Artistul a spus tot adevărul, abia acum: „Fac copil”

Dorian Popa a rupt tăcerea despre copil, la o jumătate de an de la despărțirea de Babs. Artistul a spus tot adevărul, abia acum: „Fac copil”

Dorian Popa a rupt tăcerea despre copil, la o jumătate de an de la despărțirea de Babs. Artistul a spus tot adevărul, abia acum: „Fac copil”

Dorian Popa va împlini, peste nici patru luni, 36 de ani și, cu toate că a avut o relație cu Babs mai bine de un deceniu, cei doi nu au avut un copil.

Gallery

Cu toate acestea, Dorian Popa se vede în postura de tată, chiar dacă el și Babs nu mai formează un cuplu. Artistul nu a renunțat la dorința de a avea un copil și este convins că, în cel mult patru ani, visul i se va îndeplini.

Dorian Popa își dorește să aibă un copil

Recent, Dorian Popa a fost invitat în cadrul unui podcast, unde, printre mai multe subiecte personale abordate, a vorbit și despre posibilitatea de a deveni tată. Artistul nu a ocolit subiectul și a spus sincer ce părere are despre acest capitol al vieții sale.

Citește și:

​Întrebat dacă își dorește copii, Dorian Popa a răspuns: „Cu siguranță! Când o să fiu pregătit din toate punctele de vedere și o să simt că este momentul potrivit. Fac 36, mai am timp, Eu am spus că, până la 40, fac copil. Eu zic că, în patru ani, fac copil”, a spus Dorian Popa, în cadrul unui podcast.

Dorian Popa și Babs își doreau să înfieze un copil

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, în perioada în care încă forma un cuplu cu Babs, Dorian Popa mărturisea că amândoi își doreau să înfieze un copil. Mai mult decât atât, voiau să aibă și copilul lor și nu excludeau nici această variantă, deoarece, fiind potenți din punct de vedere financiar, voiau să sară în ajutorul unui suflet care avea mare nevoie.

Citește și:

„De foarte multe ori m-am gândit și ce ar însemna să înfiezi un copil, să adopt un copil și, dacă voi avea și copilul meu, tot mă voi gândi, în continuare, și la adoptat, pentru că dacă Dumnezeu mă va ține la fel de puternic financiar, de ce să nu ajut un destin care are nevoie de chestia asta?”, a spus Dorian Popa, la acea vreme.

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni