• PRO TV
  • Dorian Popa nu a uitat-o pe Babs. Artistul încă suferă după Claudia Iosif, la câteva luni de când au decis să se despartă: „Trebuie să mergem mai departe”

Dorian Popa nu a uitat-o pe Babs. Artistul încă suferă după Claudia Iosif, la câteva luni de când au decis să se despartă: „Trebuie să mergem mai departe”

Dorian Popa nu a uitat-o pe Babs. Artistul încă suferă după Claudia Iosif, la câteva luni de când au decis să se despartă: „Trebuie să mergem mai departe”

În toamna anului trecut, Dorian Popa și Babs puneau punct relației care dura de 11 ani. Cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește acest aspect, iar zvonurile despre separarea lor au fost confirmare câteva săptămâni mai târziu.

 

Gallery

Recent, Dorian Popa a fost invitat în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre mai multe momente cheie din viața sa. Printre subiectele abordate s-a numărat și despărțirea de Babs, despre care vlogger-ul nu a oferit prea multe informații.

Dorian Popa suferă după despărțirea de Babs

Zvonurile despre despărțirea celor doi au apărut în luna octombrie, cu doar câteva zile înainte ca Dorian Popa să fie prins drogat la volan. Despărțirea a fost confirmată, inițial, de Babs, pe contul său de Instagram, urmând ca și Dorian să o confirme câteva zile mai târziu.

Recent, în cadrul unui podcast la care a fost invitat, Dorian Popa a recunoscut că încă suferă după Babs, dar și că încearcă să nu se gândească prea mult la ce a fost între ei, pentru ca rănile să se închidă mai repede, deoarece despărțirea lor este una definitivă.

„S-a încheiat de tot. Ustură în suflet, dar trebuie să înțelegem că, la un moment dat, rănile se și închid. Dacă te gândești în mod constant la rana ta, cred că se va închide mai greu. Trebuie să ne asumăm faptul că, în viață, trebuie să mergem mai departe”, a declarat Dorian Popa.

Care a fost motivul pentru care Babs și Dorian Popa s-au despărțit

​Cei doi au fost mereu extrem de discreți în ceea ce privește relația lor și au ținut-o departe de ochii celor curioși. Același lucru s-a întâmplat și după ce s-au despărțit, dar, din cauza tuturor zvonurilor apărute, Babs a decis să rupă tăcerea.

Fosta iubită a artistului nu a dat foarte multe detalii, spunând doar că au fost nevoiți să se separe, deoarece lucrurile nu mai funcționau între ei așa cum ar fi trebuit.

„Nu (n.r. dacă mai există cale de împăcare). Totul s-a consumat și am rămas în relații bune. Oamenii, când nu mai funcționează 100% bine, trebuie să se despartă”, a fost mesajul publicat de Babs, Dorian Popa recunoscând că a fost copleșit și el de cele întâmplate.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni