• PRO TV
  • Ce face Babs, după ce s-a despărțit de Dorian Popa. Nu pierde vremea și se bucură din plin de statutul de femeie singură

Ce face Babs, după ce s-a despărțit de Dorian Popa. Nu pierde vremea și se bucură din plin de statutul de femeie singură

Ce face Babs, după ce s-a despărțit de Dorian Popa. Nu pierde vremea și se bucură din plin de statutul de femeie singură

Babs nu pierde vremea după despărțirea de Dorian Popa și profită la maximum de această perioadă. În ciuda faptului că a încheiat o relație de 11 ani, aceasta nu suspină.

Gallery

​Dorian Popa nu pare să îi lipsească prea mult lui Babs, căci, de curând, a fost surprinsă în timp ce se distra la maximum. Focoasa brunetă se distrează pe cinste și petrece din ce în ce mai mult timp cu Ema Uta, una dintre bunele sale prietene.

Ce face Babs, după despărțirea de Dorian Popa

S-au despărțit în urmă cu mai multe săptămâni, dar vestea s-a aflat în urma unor zvonuri apărute. În cele din urmă, amândoi au confirmat separarea, iar perioada de suferință se pare că s-a încheiat. Dorian Popa a evitat să vorbească despre acest aspect, la fel și Babs, dar ultimele ipostaze în care a fost surprinsă au arătat tot.

Recent, Babs a fost surprinsă, într-un club, în timp ce se distra de minune cu Ema Uta, chiar daca nu era o împătimită a nopților pierdute. Cele două au dansat ore bune și s-au bucurat de muzică și de compania reciprocă. Acest lucru demonstrează că, într-adevăr, Babs a trecut peste despărțirea de Dorian, lucru pe care l-a și relatat, în urmă cu ceva timp.

Babs a trecut rapid peste despărțirea de Dorian

Cum nu au spus că au probleme în relație și au recunoscut că nu mai formează un cuplu la ceva timp de la apariția zvonurilor, nu se știe, cu exactitate, cât de repede s-a vindecat Babs după despărțire, dar cert este că lucrurile au mers în favoarea lor.

Pe contul său de Instagram, le-a spus fanilor că, din punctul ei de vedere, este mult mai ușor de depășit o relație de lungă durată, decât una care durează doar câțiva ani.

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire după 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani. Depinde de fiecare și de priorități. Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare). Totul s-a consumat și am rămas în relații bune. Oamenii,  când nu mai funcționează 100% bine, trebuie să se despartă”, a precizat aceasta, pe contul ei de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni