• PRO TV
  • Ce se întâmplă, în prezent, cu Dorian Popa și cu Babs, la câteva luni de la despărțire. Gesturile lor le-au dat de gândit fanilor

Ce se întâmplă, în prezent, cu Dorian Popa și cu Babs, la câteva luni de la despărțire. Gesturile lor le-au dat de gândit fanilor

Ce se întâmplă, în prezent, cu Dorian Popa și cu Babs, la câteva luni de la despărțire. Gesturile lor le-au dat de gândit fanilor

Babs și Dorian Popa s-au despărțit, în urmă cu doar câteva luni, după o relație de 11 ani. Cei doi au confirmat separarea, după câteva săptămâni în care aceste zvonuri au tot circulat.

Gallery

După mai bine de un deceniu de relație, Babs și Dorian Popa s-au despărțit, dar anunțau că vor rămâne prieteni. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, pe contul ei de Instagram, Babs anunța că amândoi tratează situația cu maturitate  și că vor rămâne „foarte buni prieteni”.

Babs și Dorian Popa nu ar mai fi rămas prieteni

Ultimele acțiuni ale celor doi au dat de înțeles că nu ar mai fi rămas prieteni. Babs și Dorian Popa nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, lucru ce a fost sesizat de cei care îi urmăresc.

Întrebată, în mediul online, ce se va întâmplă cu Cheluțu, deoarece amândoi sunt extrem de atașați de el, Babs declara că patrupedul va sta la amândoi, lucru ce a fost demonstrat, ulterior, de câteva fotografii pe care ea le-a făcut acestuia.

Dorian Popa regretă faptul că s-a drogat

În urmă cu mai multe săptămâni, Dorian Popa a fost prins drogat la volan, în Domnești. În acel moment, le-ar fi spus oamenilor legii că nu a consumat substanțe interzise, ci doar a stat lângă cineva care a fumat cannabis.

Ulterior, acesta a recunoscut că el a fost cel care a consumat cannabis și nu a vrut să spună nimic despre acest incident, până când nu au ieșit rezultatele analizelor. Acesta susține că regretă ceea ce a făcut și că i-a promis lui Dumnezeu că nu se va mai repeta.

„Dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum”, a precizat influencer-ul. De asemenea, a precizat că niciodată nu va mai face această greșeală, deoarece s-a lovit puternic de consecințe.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni