• PRO TV
  • Babs, noi dezvăluiri despre despărțirea de Dorian Popa. Claudia Iosif a recunoscut toate lucrurile prin care a trecut în ultima perioadă: „Eram nefericită”

Babs, noi dezvăluiri despre despărțirea de Dorian Popa. Claudia Iosif a recunoscut toate lucrurile prin care a trecut în ultima perioadă: „Eram nefericită”

Babs, noi dezvăluiri despre despărțirea de Dorian Popa. Claudia Iosif a recunoscut toate lucrurile prin care a trecut în ultima perioadă: „Eram nefericită”

Zilele trecute, Babs a răspuns mai multor întrebară venite din partea urmăritorilor săi, cele mai multe fiind legate de despărțirea de Dorian Popa.

Gallery

După o perioadă în care a ținut despărțirea departe de ochii celor din jur și a confirmat-o abia după ce au început să apară din ce în ce mai multe zvonuri despre ea, Babs a început să vorbească despre separarea de Dorian Popa.

Despărțirea de Dorian Popa a făcut-o pe Babs să renască

Atât Babs, cât și Dorian Popa au recunoscut că despărțirea a fost una dureroasă și că rănile nu s-au închis complet, dar au rămas în relații bune și își văd fiecare de propria viață, pentru a depăși momentul fără prea multe încercări.

Recent, Babs a răspuns mai multor întrebări despre separarea de Dorian Popa, evitând să dea prea multe detalii despre ceea ce a dus, concret, la despărțire. Cu toate acestea, a subliniat că separarea i-a prins bine, dar că nu vede nicio cale de împăcare.

„În momentul de față nu! Au fost momente în care consideram că merită să nu renunți având în vedere că era o legătură f puternică și eu de fel nu renunț, nu vreau să rămân cu regrete că nu am încercat! Dar a dovedit că nu merită efortul.

Nu există răni!! Este doar dezamăgirea care în timp se transformă în indiferență”, a scris Babs, răspunzând „Ohhh daa!”, atunci când a fost întrebată dacă a fost dezamăgită.

Babs s-a simțit foarte singură în ultima perioadă

Claudia Iosif a preferat să nu dea prea mult din casă, chiar dacă interesul față de separarea ei de Dorian Popa este mare. A recunoscut doar că ultima perioadă a fost una extrem de grea și că nu toate stările prin care a trecut au fost cauzate de fostul ei iubit.

„Nu!! (n.r. dacă stresul a fost Dorian) Energia care a fost în ultima perioadă și niște lucruri care mi s-au întâmplat despre care prefer să nu vorbesc. Eram nefericită în ultima perioadă!!! Acum am redevenit eu cea care eram!”, a mai spus aceasta.

Mai mult decât atât, a mărturisit că regretul pe care îl are este că nu și-a acordat mai mult timp și că nu s-a pus pe primul loc, precizând că, acum, nu se simte singură, deoarece era „mai mult singură și înainte”.

Claudia Iosif este dispusă să cunoască un bărbat nou, dar trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor, deoarece nu își dorește „pansamente trecătoare”.

De asemenea, urmăritorii ei eu sesizat că a slăbit mult în ultima perioadă și că merge la sală în fiecare zi, arătând din ce în ce mai bine. Întrebată cum a reușit să slăbească atât de mult, într-un timp atât de scurt, a spus „Am scăpat de stres și m-am apucat de sală”.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni