• PRO TV
  • Cine este și cu se ocupă femeia acuzată că i-a despărțit pe Babs și pe Dorian Popa. Fanii fostului cuplu îi cer explicații pentru relația încheiată: „Normal că…”

Cine este și cu se ocupă femeia acuzată că i-a despărțit pe Babs și pe Dorian Popa. Fanii fostului cuplu îi cer explicații pentru relația încheiată: „Normal că…”

Cine este și cu se ocupă femeia acuzată că i-a despărțit pe Babs și pe Dorian Popa. Fanii fostului cuplu îi cer explicații pentru relația încheiată: „Normal că…”

Bianca lucrează cu Dorian Popa de opt ani și nu de puține ori s-a spus că aceștia ar forma un cuplu. Speculațiile nu s-au încheiat nici după ce artistul s-a despărțit de Babs, ba din contră.

 

Gallery

Deoarece Babs și Dorian Popa nu au vorbit prea mult despre despărțirea lor, internauții s-au tot dat cu părerea despre motivele care au stat în spatele acestei decizii. Nu s-au mulțumit cu declarația conform cărora cei doi nu se mai înțeleg și au căutat tot felul de alte motive.

Dansatoarea lui Dorian Popa, învinuită pentru despărțirea lui de Babs

De când Babs și Dorian nu mai formează un cuplu, Bianca a fost întrebată, de mai multe ori, despre acest subiect, fiind acuzată că ea este cea din cauza cărora relația a ajuns la final. Dansatoarea a refuzat să vorbească despre acest subiect, dar tăcerea ei a fost percepută de internauți ca o confirmare a faptului ca vina îi aparține.

Citește și:

„Încă nu răspunzi dacă ai fost beleaua dintre Dorian și Babs. Film tu Cori și el”, a fost mesajul pe care l-a primit din partea unui internaut. De data aceasta, însă, nu a mai lăsat comentariile de acest fel fără replică și a spus și partea ei de adevăr.

Bianca neagă orice relație amoroasă cu Dorian Popa

Pe contul ei de Instagram, ca răspuns la acuzațiile care i se aduc, Bianca a postat o fotografie cu Dorian Popa, făcută în anul 2016, precizând că, așa cum era lucrează cu artist de o bună perioadă, la fel face și Cori, iar acest lucru nu înseamnă că sunt implicate și sentimente.

Citește și:

„Normal că nu răspund la aberații de genul ăsta, dar insiști... Când o să vă intre în cap că o relație profesională rămâne o relație strict profesională? Atât eu, cât și Cori, lucrăm cu Dorian de mai mult de opt ani, în ce filme sunteți?

Vă place bârfa mai rău decât ciocolata! Eu n-am fost și nu o să fiu niciodată «beleaua» din viața nimănui, îmi ajunge ca sunt beleaua din viața mea”, a fost mesajul postat de dansatoarea acestuia, în mediul online.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni