• PRO TV
  • Babs a fost cerută în căsătorie. Cine este bărbatul care a pus întrebarea cea mare, la șase luni de la despărțirea de Dorian Popa

Babs a fost cerută în căsătorie. Cine este bărbatul care a pus întrebarea cea mare, la șase luni de la despărțirea de Dorian Popa

Babs a fost cerută în căsătorie. Cine este bărbatul care a pus întrebarea cea mare, la șase luni de la despărțirea de Dorian Popa

Nici bine nu a trecut peste despărțirea de Dorian Popa, că Babs a fost cerută în căsătorie. Întrebarea a venit chiar de două ori, din partea a două persoane diferite. Aceasta a postat imaginile cu întrebările, amuzându-se pe seama celor întâmplate.

Gallery

Babs nu duce lipsă de admiratori, chiar dacă despărțirea de Dorian Pop nu a avut loc în urmă cu foarte mult timp. Deși nu a făcut prea multe declarații despre ce se întâmplă din punct de vedere sentimental, în viața ei, aceasta a fost cerută în căsătorie.

Babs a fost cerută în căsătorie, pe Instagram

Zilele trecute, Babs, a organizat, pe contul ei de Instagram, o sesiune de întrebări și răspunsuri. Profitând de faptul că nu au mai stat de vorbă cu ea de ceva vreme, fanii acesteia au asaltat-o cu întrebări, însă unele au fost extrem de curajoase.

Printre întrebările legate de stilul de viață extrem de sănătos pe care l-a abordat, a fost abordat și sectorul sentimental. Câțiva bărbați curajoși și-au luat inima în dinți și au întrebat-o dacă vrea să le fie soție.

Fosta iubită a lui Dorian Popa s-a amuzat pe seama întrebărilor primite, specificând că nu vrea să ajungă în fața altarului.

Citește și:

„Vrei să fii soția mea?”, a fost întrebarea pe care Babs a primit-o de la doi bărbați diferiți. Aceasta nu doar că a râs, dar a răspuns: „Arăt a femeie care vrea să se mărite?!??!”. Mai mult decât atât, un alt bărbat a întrebat-o dacă acceptă un cadou frumos pe care vrea să i-l trimită, însă Babs l-a pus la punct imediat: „Soția ta ce zice?!?? Să-i dau tag, să o întrebăm?”.

Dorian Popa o ceruse în căsătorie pe Babs

Cei doi au format un cuplu mai bine de un deceniu și, la un moment dat, a avut loc și cererea în căsătorie. Vestea cea mare a fost dată pe rețelele de socializare, tot în cadrul unei sesiuni de întrebări-răspunsuri, în urmă cu mai bine de trei ani.

Citește și:

​Întrebată de un fan, dacă Dorian Popa i-a cerut mâna, Babs a spus că da, doar că a pierdut inelul. Cu toate că se logodiseră, Babs mărturisea că nu se vede în rochia de mireasă, dar și că nu pune preț pe certificatul de căsătorie.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni