• PRO TV
  • Nick Rădoi a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon. Cum se simte acum celebrul milionar

Nick Rădoi a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon. Cum se simte acum celebrul milionar

Nick Rădoi a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon. Cum se simte acum celebrul milionar

Nick Rădoi a trecut prin momente cumplite, după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon, în Mexic. La un an de când s-a retras din lumina reflectoarelor, milionarul a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre clipele grele pe care le-a trăit.

Gallery

​Nick Rădoi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați antreprenori de la noi din țară. Acesta s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu un an, atunci când a fost diagnosticat cu cancer de colon, în Mexic. Totul a pornit după ce afaceristul s-a confruntat cu mai multe dureri în partea dreaptă a zonei abdominale, chiar sub stomac. 

Inițial, medicii au crezut că este vorba despre o banală operație de apendicită, însă chiar în timpul intevenției, au descoperit o tumoare de 9 cm, localizată pe colon. 

 „Eu am dispărut din presă de un an de zile. Problema care a fost: eram în Mexic și a început să mă doară jos, în partea dreaptă, sub stomac. Aveam dureri mari, m-au dus am făcut o analiză, un CT, m-au băgat într-un tub, și diagnosticul lor a fost că am probleme cu apendicita.

Am fost de acord să fac operația aici, în Mexic. Operația era una simplă, am fost la un spital foarte bun aici, o doctoriță foarte bună, dar s-a întâmplat că, în timpul operației, nu a fost apendicita și a găsit o tumoare pe colon de 9 cm.

Doctora a sunat-o imediat pe fiica mea, care e doctor, și ea și-a dat acordul să-mi scoată tumora. Eu eram pe masa de operație, iar intervenția care trebuia să dureze o oră, a durat, de fapt, opt ore și jumătate”, a povestit Nick Rădoi, pentru Click!

După operația din Mexic, Nick Rădoi a fost adus de urgență cu un avion privat în America, acolo unde a urmat un tratament oncologic.

La scurt timp după operație, au început și primele complicații:

„Când eu m-am trezit din operație, după vreo 15 ore, fiica mea era deja la capul meu, venise de urgență de la Los Angeles. Situația s-a agravat, însă, după câteva zile, a venit și nevastă-mea, apoi și fiica mea cea de-a doua. 

S-a desprins operația, înăuntru colonul s-a desprins, am făcut o inflamație foarte mare, iar decizia pe care am luat-o a fost să închiriez un avion privat și să plec în America”, a spus el pentru sursa citată.

Cum se simte acum Nick Rădoi, la un an de la operație

Nick Rădoi a explicat faptul că timp de trei luni a făcut chimioterapie, pentru a scăpa de orice pericol. Acum, rezultatul testului oncologic a ieșit negativ, motiv pentru care milionarul se simte mult mai bine:

„Am început chimioterapia, trei luni am făcut. Ultimele teste au ieșit negative. Totul e bine acum, mă simt ok. După întâmplarea asta, pot spune că Dumnezeu mi-a schimbat viața! N-am să pot uita niciodată puterea lui Dumnezeu care a fost asupra mea, și doctorii s-au mirat că m-am vindecat foarte repede. 

Medicii prognozau ca termen de vindecare de la 10 la 12 luni, după cât de grav am fost. Ori, eu m-am vindecat în doar 5 luni! A șasea lună eram ok.

Eu viața am văzut-o complet diferit până la boala asta. Eram un om foarte puternic, nu am fost bolnav niciodată. Nu am știut ce-i aia operație, niciodată nu stătusem în spital.

Niciodată nu am știut cât de importantă e sănătatea! Mă stresam din probleme de astea de zi cu zi, de bani, de bussines. Acum, însă, sunt un alt om, iar lucrurile astea materiale, mă uit la ele ca și când nu există!

Dumnezeu mi-a dat această schimbare in viața mea ca să văd realitatea și să văd că cea mai importantă e sănătatea. Dacă regret ceva din viața mea de dinainte e că nu m-am rugat destul și că nu am fost așa de apropiat de Dumnezeu cum sunt acum!”, a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni