• PRO TV
  • Cine este Fabiola Matiuta, iubita lui Matei Dima. BRomania a publicat prima imagine cu partenera sa

Cine este Fabiola Matiuta, iubita lui Matei Dima. BRomania a publicat prima imagine cu partenera sa

Cine este Fabiola Matiuta, iubita lui Matei Dima. BRomania a publicat prima imagine cu partenera sa

BRomania a publicat o imagine rară cu iubita lui! Matei Dima a împărtășit cu urmăritorii săi un moment alături de femeia care îl face fericit.

Gallery

BRomania, prima imagine cu noua iubită

BRomania, pe numele său real Matei Dima, este vlogger, actor și regizor român. Este foarte activ pe platformele sociale, precum Facebook, Instagram și YouTube, unde creează sketch-uri comice, vine-uri și spectacole de stand-up.

Recent, Matei Dima a fost surprins de către paparazzi în compania noii sale iubite. Acum, regizorul nu mai evită să fie văzut public în compania femeii care îl face fericit, astfel au publicat o fotografie împreună, pe Instagram, la story.

În story-ul publicat de BRomania se poate observa că este alături de iubita lui, Fabiola Matiuta. Cei doi se află în mașină, savurând câte o băutură de la o cafenea renumită la noi în țară.

Atât Matei Dima, cât și frumoasa lui iubită au distribuit simultan fotografia, lucru care i-a luat prin surprindere pe fani.

Cine este Fabiola Matiuta, iubita lui Matei Dima

Fabiola Matiuta este cunoscută publicului drept fosta iubită a fotbalistului George Pușcaș. Aceasta ar fi avut o relație de aproximativ un an și jumătate cu fotbalistul, însă, din păcate, cei doi au decis să se despartă, ștergând pozele pe care le avea împreună pe rețelele de socializare.

Cum trebuie să arate femeia perfectă pentru BRomania

„După o anumită perioadă în care le încerci pe toate, fizicul nu mai contează la fel de mult și vrei să ai o conexiune specială. Gândindu-mă la fostele mele prietene, nu au arătat la fel. Consider că au fost femei frumoase. Dar, da, oricine spune că fizicul nu contează, minte, doar că trebuie să cauți mai mult și din partea cealaltă. S-ar putea să nu fi rămas cu ele pentru că nu erau urâte (n.r. râde).”, a declarat Matei Dima pentru Spynews.ro, în urmă cu ceva vreme.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni