• PRO TV
  • Loredana Chivu a confirmat relația cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam! De cât timp sunt împreună:„Este fix ceea ce aveam nevoie”

Loredana Chivu a confirmat relația cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam! De cât timp sunt împreună:„Este fix ceea ce aveam nevoie”

Loredana Chivu a confirmat relația cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam! De cât timp sunt împreună:„Este fix ceea ce aveam nevoie”

Loredana Chivu a confirmat relația cu fostul soț al Andei Adam, după ce imaginile cu cei doi au devenit virale.

Gallery

Loredana Chivu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sorin Nicolescu

Recent, blondina și fostul soț al Andei Adam au fost surprinși pe străzile din Capitală, foarte apropiați, asta după ce la începutul anului au petrecut câteva zile împreună în Turcia, așa că toată lumea s-a gândit că aceștia ar putea forma un cuplu.

Loredana Chivu a precizat că nu s-a ferit să recunoască adevărul, însă relația lor este la început. După cum blondina a precizat, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni.

„Eu nu am ținut niciun secret, dar nici nu am vrut să ies în față cu relația mea. Nu m-a întrebat nimeni dacă am sau nu relație. Suntem de câteva luni. Ne știam de la evenimente, dar nu l-aș fi văzut așa. Este un bărbat foarte atent, grijuliu, iar asta a fost cel mai important pentru mine. Este foarte educat și este fix ceea ce aveam nevoie. Este un bărbat romantic, foarte educat. Înainte să ne vedem am vorbit multe nopți și am ajuns aici.

Eu cred că este un om trimis de Dumnezeu către mine și cu asta am spus tot. Este perfecțiunea pentru mine și pentru ceea ce consider eu. Mă simt mult mai matură și stăpână pe deciziile mele și am multe lecții de viață în spate. Consider că am ales mult mai bine”, a spus Loredana Chivu, în cadrul unei emisiuni TV.

Loredana Chivu îl vede pe Sorin Nicolescu tăticul perfect pentru viitorul ei copil

Loredana Chivu a mai povestit că își dorește foarte tare să devină mamă și este de părere că iubitul ei are toate calitățile pentru a fi tăticul ideal. Sorin Nicolescu mai are o fetiță din mariajul cu Anda Adam, însă actuala lui iubită este de părere că poate să mai aibă copii, în viitor.

„Momentan încercăm să ne cunoaștem cât se poate de bine și lăsăm viitorul să ne surprindă. Eu îmi doresc în continuare să fiu mămică și, cu siguranță, iar lucrul acesta se va întâmpla într-o zi. Cred că are tot ce trebuie pentru un viitor tătic. El mai are un copil, dar poate să aibă mai mulți”, a mai spus blondina.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni