• PRO TV
  • Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, aduce iertare, vindecare și reechilibrare. Ce zodii trebuie să profite

Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, aduce iertare, vindecare și reechilibrare. Ce zodii trebuie să profite

Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, aduce iertare, vindecare și reechilibrare. Ce zodii trebuie să profite

Arhetipul Fecioarei se manifestă prin atenția la detalii, organizare, curățenie, preocupare pentru sănătate, nevoia de a oferi ajutor. Este activată axa Fecioară-Pești și nativii tuturor zodiilor sunt invitați la reflecție asupra vieții. Este un moment favorabil pentru a găsi un echilibru între vise și realitate, iar ce ne blochează evoluția ar trebui eliminat, pentru a lăsa loc vindecării și reechilibrării.

Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, încheie un ciclu de șase luni, început la Luna Nouă din Fecioară din luna septembrie a anului trecut și aduce o finalizare, concretizarea unor planuri, concluzii și culegerea roadelor.
Luna Plină din Fecioară ne oferă o ocazie unică de a încheia etape, a lua decizii importante, a ne elibera de sentimente negative și a redefini direcția spre un viitor mai armonios și echilibrat. De asemenea, fenomenul astral invită la introspecție, oferind șansa unei vindecări emoționale.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Plină din zodia Fecioară pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Plină din zodia Fecioară marchează finalizarea unei etape profesionale, schimbarea serviciului, dar și culegerea roadelor unor demersuri ale unui proiect important. Contextul astral este favorabil reevaluării activităților profesionale și orientarea către alte domenii, pe care nativii Berbec ar vrea să le experimenteze. Influența lui Jupiter, marele benefic, aduce oportunități în planul financiar, unde pot să apară răsturnări de situație și surprize.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Plină din zodia Fecioară anunță încheierea unor etape în planul sentimental sau trecerea la un alt nivel. Nativii Taur sunt invitați să-și reevalueze relațiile romantice și să-și stabilească obiective pe termen lung. Este un moment favorabil pentru a evalua ce nu funcționează în planul iubirii. Nativii singuri au ocazia să-și întâlnească sufletul pereche și să aibă parte de experiențe inedite.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sectorul asociat vieții de familie, căminului și spațiului de locuit este activat de Luna Plină din zodia Fecioară. În prim plan se poate afla o situație care vizează locuința. Au loc decizii, concluzii, finalizarea unor proiecte privind spațiul de locuit, negocieri privind o tranzacție imobiliară sau rezolvarea unor chestiuni administrative, care au fost amânate. Pe de altă parte, fenomenul astral poate aduce revelații și introspecții profunde și este un moment favorabil pentru o vindecare, de eliberarea unui bagaj emoțional din trecut.

Rac/ Ascendent în Rac

Sectorul comunicării și gândirii, interacționării cu ceilalți, învățării și negocierilor este activat de Luna Plină din zodia Fecioară, care aduce multe vești și informații, dar și vești surpriză. Se intensifică dorința de a studia/ învăța. Nativii primesc tot felul de vești și informații, care le pot schimba perspectiva. Comunicarea este favorizată și Racii pot să rezolve probleme mai vechi, să clarifice neînțelegeri.

Leu/ Ascendent în Leu

Sectorul banilor obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale este activat de Luna Plină din zodia Fecioară. Leii sunt invitați să-și revizuiască planurile financiare, să refacă niște socoteli, mai ales dacă apar cheltuieli neașteptate, care îi determină să caute și alte surse financiare. Jupiter, marele benefic, le întinde o mână de ajutor și Leii își pot suplimenta veniturile dintr-o activitate de creație, dacă se pun mai mult în valoare.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Plină din zodia Fecioară se formează în casa personalității nativilor Fecioară și marchează un moment de intensitate emoțională. Se dinamizează axa relațională și este posibil să se încheie o etapă, să aibă loc un final, să se trecă la un alt nivel al relației în urma unor revizuiri. Dacă au existat neînțelegeri, este un moment prielnic pentru a face pace cu ceilalți și găsirea unui echilibru interior.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Sectorul subconștientului și frământărilor interioare este activat de Luna Plină din zodia Fecioară, care îi invită pe nativii Balanță la un bilanț. Trecutul poate reveni în prim plan și este un moment favorabil să acorde atenție nevoilor emoționale sau fizice. Nativii pot sta retrași și au conștientizări și revelații, care îi pot ajuta să vindece niște traume mai vechi.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung este activat de Luna Plină din zodia Fecioară. Fenomenul astral aduce finalizarea unor proiecte, dar și începerea altora, care le pot aduce mai multă satisfacție profesională. Se activează și axa sentimentală și este posibil să apară persoane noi, cu care nativii să înceapă o relație de durată. Pe de altă parte, în cuplurile mai vechi pot exista tot felul de discuții despre petrecerea timpului liber, copii sau implicarea în diverse activități. Cheia rezolvării unor conflicte este comunicarea.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Sectorul profesional este activat de Luna Plină din zodia Fecioară. Se pot finaliza etape importante, nativii să se bucure de un succes, să culeagă roadele muncii sau să li se recunoască niște merite. Saturn face parte din configurația astrală și atrage atenția că este nevoie să găsească un echilibru între petrecerea timpului în familie versus activitățile profesionale.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Sectorul învățării, expansiunii și lărgirii orizonturilor cunoașterii, filosofiei de viață este activat de Luna Plină din zodia Fecioară. Se pot încheia etape de școlarizare, se culeg roadele, nativii obțin o diplomă/calificare, li se recunosc meritele. De asemenea, călătoriile pot fi o sursă de inspirație și Capricornii să învețe lecții importante de viață, iar convingerile și credințele pot fi reevaluate.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse, creditele, moștenirile este activat de Luna Plină din zodia Fecioară, care aduce în prim plan banii, transformarea profundă și relația intimă cu partenerul de cuplu. Au loc concluzii, decizii, finaluri, dar și culegerea roadelor, prin reevaluarea resurselor de care nativii dispun. De asemenea, Vărsătorii reflectează și la nevoile lor emoționale și încearcă să le comunice partenerului.

Pești/ Ascendent în Pești

Sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale este activat de Luna Plină din zodia Fecioară. Au loc discuții și reevaluări, revizuiri ale unor planuri pe termen lung privind așteptările pe care nativii le au în raport cu partenerul de cuplu. De asemenea, se pot încheia etape sau se trece la un alt nivel al relației sau într-un parteneriat profesional. Comunicarea și negocierea sunt importante pentru găsirea unor căi comune.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni