• PRO TV
  • Laura Cosoi, primele declarații despre numele ales pentru cel de-al patrulea copil. Vedeta are, deja, trei fetițe: „L-am visat”

Laura Cosoi, primele declarații despre numele ales pentru cel de-al patrulea copil. Vedeta are, deja, trei fetițe: „L-am visat”

Laura Cosoi, primele declarații despre numele ales pentru cel de-al patrulea copil. Vedeta are, deja, trei fetițe: „L-am visat”

Laura Cosoi urmează să aducă pe lume cel de-al patrulea copil. Actrița a recunoscut că traversează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, deoarece, înainte de Crăciun, mama ei a decedat.

Gallery

​A spus mereu că își dorește o familie numeroasă, iar dorința i s-a îndeplinit. Peste câteva luni, Laura Cosoi va naște cel de-al patrulea copil și așteaptă cu sufletul la gură marea întâlnire.

Laura Cosoi știe numele pe care îl va purta copilul

Recent, artista le-a dat o nouă veste bună fanilor. Laura Cosoi a anunțat că a aflat sexul bebelușului, dar continuă să păstreze misterul, deoarece nu vrea să îl dezvăluie. Cu toate acestea, susține că știa încă dinainte de a rămâne însărcinată ce va avea, dar și cum îl va chema pe bebeluș.

Soția lui Cosmin Curticăpean a mărturisit că este o persoană extrem de credincioasă și și-a învățat fiicele să meargă la biserică și să se roage în fiecare seară, iar faptul că a visat sexul și numele copilului nu a fost nimic altceva decât un semn divin.

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit Laura Cosoi.

A patra sarcină o solicită mai mult decât o face prima

În cadrul unui interviu, Laura Cosoi a mărturisit că, într-adevăr, îi este greu să fie însărcinată, având copii mici acasă, dar nu se plânge, deoarece este ceva ce și-a dorit mereu.

Cu toate acestea, nu a fost ocolită de unele simptome cu care se confruntă femeile însărcinate, precum oboseala și greața, simptome care, la a patra sarcină, sunt mai accentuate decât la celelalte.

Sarcina a ajutat-o pe Laura Cosoi să treacă mai ușor peste moartea mamei sale, care s-a luptat cu cancerul o lungă perioadă de vreme.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni