• PRO TV
  • Mihai Onilă a ajuns de nerecunoscut! Cum s-a transformat membrul trupei AXXA după ce a ținut post negru 40 de zile: „Arăți foarte bine!”

Mihai Onilă a ajuns de nerecunoscut! Cum s-a transformat membrul trupei AXXA după ce a ținut post negru 40 de zile: „Arăți foarte bine!”

Mihai Onilă a ajuns de nerecunoscut! Cum s-a transformat membrul trupei AXXA după ce a ținut post negru 40 de zile: „Arăți foarte bine!”

A ținut postul cu apă timp de 40 de zile, iar acum este de nerecunoscut! Mihai Onilă a stârnit multe controverse în mediul online după ce s-a filmat în fiecare zi a dietei, vizibil slăbit.

Gallery

​Mihai Onilă a intat în atenția publicului după ce a dezvăluit că s-a apucat de postul negru pentru a-și vindeca toate organele. Timp de 40 de zile, membrul trupei AXXA a băut doar apă, mulți dintre cei care îl urmăresc spunând, prin comentarii, că dieta este una mult prea drastică.

Artistul s-a filmat în fiecare zi și le-a arătat internauților procesul prin care trece, fiind vizibil mândru de ceea ce face. Unii l-au felicitat, i-ar alții l-au criticat aspru și chiar au avut reacții răutăciose.

”Ne vorbește din rai?”, ”Sigur tu vorbești? Ce flori îți plac?”, ”Mâine nea Florin se va bucura de pachet”, ”Arată bine, a prins culoarea cerii”, ”Chiar arăți foarte bine! Ți-a priit postul! Costumul de culoare să fie?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postările lui Mihai Onilă.

Pe de cealaltă parte, membrul trupei AXXA le-a spus cârcotașilor că se vor alege cu raport și block dacă nu încetează din a face glume și comentarii nepotrivite.

”Anunț important pentru toți cei care sunt niște glumeți, niște clowni, niște bufoni, niște frustrați și care comentează foarte urât la clipurile mele. După o săptămână și ceva, după terminarea postului, chiar astăzi, miercuri, 21 februarie, vă anunț că în momentul în care veți mai comenta glumeț, vă voi da direct raport și block”, a declarat Mihai Onilă, potrivit SpyNews.

Foto: Facebook, Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni