• PRO TV
  • VOYO va integra canalele TV românești must-carry, oferind acces la zeci de posturi live

VOYO va integra canalele TV românești must-carry, oferind acces la zeci de posturi live

VOYO va integra canalele TV românești must-carry, oferind acces la zeci de posturi live

VOYO, platforma video-on-demand deținută de PRO TV, anunță un pas important în extinderea ofertei sale de conținut: integrarea canalelor TV românești în regim must-carry. Această mișcare strategică va oferi abonaților VOYO acces la o gamă largă de programe TV, incluzând posturi generaliste, de știri, muzicale și tematice.

VOYO este platforma online care le oferă deja utilizatorilor o librărie mare de filme, evenimente sportive, seriale și emisiuni TV difuzate în avans, dar și acces LIVE la canalele PRO. Ca obicei de consum, abonații VOYO vor să vadă oriunde, la orice oră, la doar un click distanță, programele preferate, iar noi ne dorim să incepem să extindem oferta de conținut prin includerea canalelor TV romanești must carry. În 2024, vrem ca abonații VOYO să aibă acces la peste 70 de canale TV – fie că vorbim de posturile PRO, fie că sunt alte stații generaliste, de știri, tematice sau muzicale” a declarat Aleksandras Česnavičius, CEO PRO TV.


Beneficiile integrării canalelor TV pentru abonatii VOYO:
 Acces la o gamă largă de programe TV: Abonații VOYO vor avea la dispoziție o varietate de canale TV din diverse categorii, fiind mai aproape de preferințele tuturor.
 Flexibilitate și comoditate: Platforma VOYO permite vizionarea programelor TV live de pe orice dispozitiv conectat la internet.
 Experiență de vizionare îmbunătățită: VOYO oferă o calitate a imaginii și a sunetului superioară.
VOYO se angajează să ofere o experiență de divertisment completă și personalizată pentru utilizatorii săi. Integrarea canalelor must-carry este un pas important în această direcție, consolidând poziția VOYO pe piața platformelor video-on-demand din România.
____
VOYO este platforma video-on-demand deținută de PRO TV, care oferă utilizatorilor o gamă largă de filme, seriale, emisiuni TV, evenimente sportive și programe pentru copii, precum si canale TV live. Platforma este disponibilă online și pe dispozitive mobile, oferind o experiență de vizionare de înaltă calitate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni