• PRO TV
  • Întorsătură șocantă de situație în cazul morții lui Alexei Navalnîi. Care ar fi cauza decesului, conform unui spion de top din Ucraina

Întorsătură șocantă de situație în cazul morții lui Alexei Navalnîi. Care ar fi cauza decesului, conform unui spion de top din Ucraina

Întorsătură șocantă de situație în cazul morții lui Alexei Navalnîi. Care ar fi cauza decesului, conform unui spion de top din Ucraina

Șeful serviciilor secrete din Ucraina susține că disidentul rus Alexei Navalnîi ar fi putut să moară din cauze naturale.

Gallery

​Kyrylo Budanov, șeful GUR, încearcă să potolească spiritele cu declarația sa conform căreia Navalnîi ar fi murit din cauze naturale și nu ucis. Navalnîi a fost găsit fără viață în gulagul din nordul Rusiei, iar mulți dintre susținătorii săi susțin că a fost ucis din ordinul lui Putin.
Unul dintre cei care cred acest lucru este președintele Letoniei, Edgar Rinkevich: ”Indiferent ce credeți despre Alexei Navalnîi, ca politician a fost omorât cu brutalitate de Kremlin”.
Într-o conferință de presă la Kiev, care a marcat doi ani de când Rusia a invadat Ucraina, Budanov a spus că cauza decesului lui Navalnîi a fost ”mai mult sau mai puțin confirmată”.
”S-ar putea să vă dezamăgesc, dar ceea ce știm este că a murit cu adevărat de la un cheag de sânge.
Iar acest lucru este mai mult sau mai puțin confirmat.
Nu e o informație luată de pe internet dar, din păcate, e vorba de o moarte naturală”.

Autoritățile din închisoarea Lupul polar au refuzat să elibereze trupul lui Navalnîi mai bine de o săptămână de la deces.
Văduva lui Navalnîi îl acuză pe Putin că ”îl torturează și când e mort”.

”L-ai torturat când trăia, continui să-l torturezi și când e mort. Îți bați joc de rămășițele celui decedat.
Niciun creștin n-ar fi putut să facă ce face acum Putin cu trupul lui Alexei”.

Foto: Profimedia/Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni