• PRO TV
  • Ce a făcut Petre Roman în momentul în care a ajuns la priveghiul fostei sale soții, Mioara: „Nu cred că era pregătit”

Ce a făcut Petre Roman în momentul în care a ajuns la priveghiul fostei sale soții, Mioara: „Nu cred că era pregătit”

Ce a făcut Petre Roman în momentul în care a ajuns la priveghiul fostei sale soții, Mioara: „Nu cred că era pregătit”

Mioara Roman s-a stins din viață la 83 de ani, după ce s-a luptat mult timp cu diverse probleme de sănătate. Fosta soție a lui Petre Roman fusese la un moment dat diagnosticată greșit cu Parkinson, lucru care i-a provocat mai multe complicații, de-a lungul anilor.

Gallery

​Vestea conform căreia Mioara Roman s-a stins din viață a întristat o țară întreagă. Femeia care i-a fost alături lui Petre Roman timp de 30 de ani a murit la azilul de lux în care era cazată de ceva timp, iar anunțul a fost făcut public de fiica ei, Oana. 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la capelă, iar mai multe persoane publice au venit să-i aducă un ultim omagiu femeii. Printre aceștia s-a numărat și Petre Roman, fostul soț al răposatei, care a avut o reacție emoționantă atunci când s-a apropiat de sicriu. 

Gabriela Lucuțar, care se ocupă de funeraliile Mioarei Roman, a povestit ce a făcut Petre Roman în biserică, atunci când a mers să își ia rămas-bun de la cea care i-a fost soție. În primă instanță, fostul prim-ministru le-a îmbrățișat pe Catinca și Oana, apoi toți trei au izbucnit în lacrimi. Ulterior, Petre Roman s-a apropiat de sicriul fostei sale soții, însă nu a îndrăznit să o privească:

„Oana și Catinca s-au bucurat foarte mult că a reușit să vină (n.r. Petre Roman). Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă să se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul. Așteaptă momentul ca probabil mâine să o vadă, nu cred că era pregătit pentru asta”, a spus „Regina Întunericului” pentru un post TV.

Care a fost prima reacție a lui Petre Roman când a aflat că Mioara a murit

La scurt timp după ce Mioara Roman s-a stins din viață, Petre Roman a fost contactat de jurnaliști pentru a oferi o primă reacție. Fostul soț al răposatei se afla în avion în drum spre România atunci când a răspuns la telefon, motiv pentru care a refuzat să vorbească despre subiect:

„Sunt în avion, mă întors spre țară. Nu e acum momentul (n.r. de discuții), vă rog frumos!”, a spus Petre Roman pentru WOWbiz.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni