• PRO TV
  • Iulia Vântur, ignorată de Salman Khan la un eveniment! Fanii fostei prezentatoare au luat foc: „Nici nu se uită la ea!”

Iulia Vântur, ignorată de Salman Khan la un eveniment! Fanii fostei prezentatoare au luat foc: „Nici nu se uită la ea!”

Iulia Vântur, ignorată de Salman Khan la un eveniment! Fanii fostei prezentatoare au luat foc: „Nici nu se uită la ea!”

Fosta prezentatoare TV din România și cunoscutul actor de la Bollywood se află din nou în atenția publicului larg după un moment stânjenitor care a avut loc la un eveniment recent.

Iulia Vântur s-a mutat în India în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci formează un cuplu cu Salman Khan, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la Bollywood. Recent, vedeta de la noi a fost complet ignorată de către iubitul său în timpul unui eveniment public, fapt care i-a enervat pe fani.

Imaginile cu actorul indian, înconjurat de apropiați și fani, au făcut înconjurul internetului, dar un alt detaliu a intrigat pe toată lumea. În timp ce Salman Khan se afla în centrul atenției, Iulia Vântur, partenera sa, stătea la câțiva metri de el, îi zâmbea și îl privea atent, însă nu a primit același lucru de la starul indian, acesta fiind mai interesat de conversațiile cu alte persoane.

Un al doilea moment care i-a scos din minți pe fanii Iuliei Vântur a fost acela în care Salman Khan trece pe lângă ea ignorând-o complet, de parcă nici nu era prezentă la evenimentul respectiv.

„Ce situație umilitoare/ Săraca de tine, în halul ăsta ai ajuns? Sa cerșești sa se uite ăla la tine?/ El pe piedestal...ea la picioarele lui...nici nu se putea altfel/ Sunt împreună, dar el nu vrea să expună relația lor/ Iulia se uită și îl așteaptă, zici ca e fana lui si vrea o poză cu el/ Nici nu se uită la ea, nu există pentru el/

Ca o miloaga, Doamne, pentru toți banii si faima din lume nu m-aș umili așa/ Iulia râde să nu plângă/ Săraca Iulia, în ce situație se pune când in țara ei avea o carieră în televiziune, cred că au un pact să nu se afișeze in public”, sunt comentariile pe care le-au lăsat fanii Iuliei Vântur la clipurile video controversate.

@salmanic_samir #tiger #latestvideos #beingsalman101 #akshaykumar #beingsalmankhan #beingeditz #salmankhanfanclub #neelikhan786 #salluniazikhan #foryoupage #salmankhan #salmankhan❤️ #tiger3diwali2023 #being_samir #salmankhanfans #salmankhanvines #Lates #salmankhantiktokforyoupage ♬ original sound - Being _samir

Foto: Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni