• PRO TV
  • Un cuplu de miri a cheltuit peste 15.000 de euro pentru tortul de nuntă! Cum arată desertul cu 13 etaje

Un cuplu de miri a cheltuit peste 15.000 de euro pentru tortul de nuntă! Cum arată desertul cu 13 etaje

Un cuplu de miri a cheltuit peste 15.000 de euro pentru tortul de nuntă! Cum arată desertul cu 13 etaje

Madeline Burton (18 ani) a declarat că a rămas fără cuvinte când și-a văzut tortul de nuntă în cea mai fericită zi din viața ei. Tânăra s-a căsătorit cu Patrick (20 de ani), prietenul ei din copilărie, în ianuarie 2024.

Evenimentul a fost unul grandios, iar mirii nu s-au uitat deloc la bani. Aceștia au plătit aproape 60.000 de euro pentru sala în care a avut loc petrecerea. Nunta s-a ținut la Hotelul Savoy din Strand, Londra.

Gallery

Nunta celor doi a ajuns în presa din UK după ce mai multe imagini și filmulețe cu tortul miresei s-au viralizat pe internet. Desertul cu 13 etaje a costat nu mai puțin de 15.000 de euro și a fost realizat de artistul cofetar Sam Woodruff.

Tortul colosal în formă de castel avea o înălțime de 1,5 metri și o lățime de 2,5 metri și era acoperit cu portrete renascentiste și sute de flori de mătase. Sam a avut nevoie de trei luni pentru a realiza acest tort. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Ea a folosit șase prăjituri uriașe care au fost așezate la baza structurii în formă de petale, iar restul designului a fost realizat din polistiren.

Turlele albastre realizate cu o imprimantă 3D au fost apoi suprapuse peste structura impresionantă, iar fiecare fereastră a fost dotată cu lumini LED cu baloane pentru a face tortul să lumineze.

„Nunta mea a decurs perfect. A fost o nuntă mare, cu peste 200 de invitați. Tortul a fost absolut minunat, am rămas fără cuvinte atunci când l-am văzut. Am plătit în jur de 15.000 de euro pentru tort și mi-a plăcut foarte mult partea de sus a acestuia, cu toate detaliile. Sam și cu mine am lucrat împreună pentru a concepe tortul meu de vis. Este atât de talentată și îmi proiectează torturile de când aveam 13 ani. I-am cerut un castel și ea mi-a oferit un spectacol. Sam nu încetează niciodată să mă uimească”, a declarat mireasa potrivit The Sun.

Cum era de așteptat, părerile internauților au fost împărțite. Dacă unii au numit desertul „o capodoperă”, alții au considerat că este o risipă de bani.

„Cu banii ăștia mai bine îmi prelungeam luna de miere”, „Bani aruncați pe fereastră, dar măcar a fost fericită!”, „Cu banii ăștia își lua o mașină!”, „Nu vreau să fiu rea, dar arată oribil… e atât de încărcat”, au scris unii dintre internauți.

Fotografii: Instagram

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni