• PRO TV
  • Bia Khalifa, prima fotografie alături de noul ei iubit. Cum arată bărbatul care i-a furat inima blondinei

Bia Khalifa, prima fotografie alături de noul ei iubit. Cum arată bărbatul care i-a furat inima blondinei

Bia Khalifa, prima fotografie alături de noul ei iubit. Cum arată bărbatul care i-a furat inima blondinei

Bia Khalifa s-a afișat pe rețelele de socializare alături de noul ei iubit, la scurt timp după ce a declarat că nu mai vrea să-și expună relațiile în mediul online. Iată cum arată bărbatul care o face fericită!

Gallery

​Bia Khalifa este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de conținut pentru adulți din România, fiind prima femeie din țară care și-a făcut cont pe platforma OnlyFans. De-a lungul anilor, vedeta a fost în centrul atenției atât grație aparițiilor provocatoare, cât și datorită relațiilor controversate pe care le-a avut. 

Vedeta a anunțat de curând că se află într-o nouă relație, însă nu dorit să dezvăluie identitatea bărbatului cu care se iubește. Totuși, la scurt timp după anunț, a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de iubitul ei străin. Cei doi se aflau la un restaurant scump în momentul în care s-a realizat fotografia, semn că noul ei partener de viață o răsfață cu ieșiri de lux.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ IUBITUL BIEI KHALIFA

„De data asta chiar nu vreau să dezvălui cine e și am decis că cel mai bine pentru mine e să țin asta pentru mine, pentru el, pentru cei dragi. E o persoană nouă, nu e vreun fost. Sunt cu el de ceva timp. Ne înțelegem prea bine și atât de vulnerabil e să dezvălui totul online, că lumea strică toate chestiile frumoase, ne înțelegem foarte bine. E o relație la distanță pentru că el nu e din România și e nu e român. Asta îngreunează puțin situația pentru că eu chiar îl plac și vice-versa, dar mai bine așa decât o relație toxică, să nu mă simt bine cu omul respectiv și în ciuda faptului că nu ne vedem foarte des, ci când putem”, a spus Bia Khalifa pentru SpyNews, în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni