• PRO TV
  • Au crezut că nu-i vede nimeni! Ben Affleck și Jennifer Lopez, scene pasionale pe o străduță din Los Angeles: „Luați-vă o cameră!”

Au crezut că nu-i vede nimeni! Ben Affleck și Jennifer Lopez, scene pasionale pe o străduță din Los Angeles: „Luați-vă o cameră!”

Au crezut că nu-i vede nimeni! Ben Affleck și Jennifer Lopez, scene pasionale pe o străduță din Los Angeles: „Luați-vă o cameră!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck n-au ținut cont de faptul că sunt în public și s-au purtat ca doi adolescenți îndrăgostiți după ce au luat prânzul într-un restaurant din cartierul Venice, Los Angeles.

În weekend, cei doi amorezi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se îmbrățișau pe o străduță din LA. La un moment dat, actorul în vârstă de 51 de ani a lipit-o de perete pe soția sa și a sărutat-o cu patos.

Gallery

În timp ce așteptau să le sosească mașina după prânzul luat în oraș, cei doi s-au giugiulit ca doi adolescenți. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Fotografiile s-au viralizat și pe rețelele de socializare. Dacă unii internauți au contemplat asupra poveștii lor de dragoste, alții le-au lăsat mesaje ironice.

„Nu aveți și voi un dormitor?”, „Luați-vă o cameră!”, „Poate să le spună cineva că nu mai au 20 de ani?”, sunt câteva dintre comentariile postate de utilizatorii de social media.

Imaginile cu cuplul Bennifer vin după ce în presa internațională s-a scris că Ben și J Lo ar avea probleme de cuplu.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în iulie 2022, la aproape 20 de ani după ce au anulat prima logodnă. Cântăreața de 54 de ani și actorul de la Hollywood și-au cumpărat o vilă în valoare de 60 de milioane de euro într-un cartier select din Los Angeles.

Jennifer Lopez a împărtășit public detalii despre cum Ben Affleck a cerut-o în căsătorie în timp ce făcea o baie cu spumă.

„Ți-ai imaginat vreodată că cel mai mare vis al tău ar putea deveni realitate? (…) Sâmbătă seara, în timp ce mă aflam în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu frumos s-a pus în genunchi și m-a cerut în căsătorie. Am fost luată total prin surprindere și m-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp, încercând din greu să-mi dau seama că, după 20 de ani, acest lucru se întâmpla din nou, am rămas literalmente fără cuvinte, iar el a spus: "Este un da?" Am spus DA, bineînțeles că este un DA”, și-a amintit J Lo. 

„Nu a fost nimic extravagant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-aș fi putut imagina vreodată... doar o sâmbătă seara liniștită acasă, doi oameni care au promis că vor fi mereu unul pentru celălalt. Doi oameni foarte norocoși. Care au primit o a doua șansă la dragostea adevărată”, a adăugat Jennifer Lopez.

Înainte de Ben Affleck, J Lo a mai fost căsătorită cu Marc Anthony (perioada 2004-2014), artist alături de care îi are pe gemenii Emme și Max, cu Chris Jud (perioada 2001-2003) și Ojani Noa (perioada 1997-1998).

Ben Affleck a divorțat de Jennifer Garner în 2018, după 13 ani de mariaj. Cei doi actori împart custodia a trei copii: Violet, Seraphina și Samuel.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni