• PRO TV
  • Andra și-a deschis studio la ea acasă. Ce instrumente muzicale studiază Eva și David

Andra și-a deschis studio la ea acasă. Ce instrumente muzicale studiază Eva și David

Andra și-a deschis studio la ea acasă. Ce instrumente muzicale studiază Eva și David

Aflată la masa juriului emisiunii „Românii au talent”, Andra descoperă mii de copii talentanți, pe care îi încurajează să-și urmeze pasiunile. Chiar și în relația cu copiii săi, Eva și David, artista îi motivează să-și dezvolte talentul pe care deja și l-au manifestat în domeniul muzicii.

În interviurile sale, Andra a dat de înțeles că Eva și David îi calcă pe urme. 

„Cred că toți copiii își depășesc părinții, cel puțin într-o privință, mai ales dacă sunt lăsați să exploreze și să își dezvolte talentele și abilitățile. Eva și David au dat semne de mici că au înclinații artistice. David cântă la chitară acum, Eva cântă și dansează. Vom vedea dacă, în timp, rămân interesați de aceste domenii sau rămân hobby-uri, pe lângă altele. Cred că în funcție de asta pot face performanță sau nu: trebuie să își dorească cu adevărat să fie buni la ceva anume și să muncească mult în acea direcție”, a spus Andra într-un interviu pentru tvmania.ro .

Gallery

​În 2022, David și-a descoperit pasiunea pentru chitară, iar de atunci a exersat foarte mult.
„Lucrul care mă făcea să întârzii în fiecare dimineață la școală era chitara. Primul lucrul pe care îl făceam când deschideam ochii era să iau chitara în brațe. Tu ce pasiune ți-ai descoperit anul acesta?”, scria băiatul într-o postare pe Instagram, în 2022. 

Eva studiază pianul, dar este interesată și de alte instrumente, cum ar fi ukulele. De asemenea, ea și-a manifestat interesul pentru interpretare solo. Sunt deja cunoscute aparițiile ei pe scenă alături de Andra

Recent, Andra a anuțat că și-a deschis un studio acasă, astfel ajutându-i pe copii să-și exerseze pasiunile. 

„Nu las niciodată timpul liber să treacă degeaba! În cele 2-3 ore libere pe care le am, îmi place să studiez și să ascult multă muzică! Am creat un mic studio unde Eva și David pot să-și exerseze și ei pasiunile lor. Pentru mine, fără exercițiu, nu există performanță!”, a spus vedeta. 

Sursă foto: Instagram/ andra, arhiva PRO TV

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni