• PRO TV
  • Ce pasiune are Andra pe lângă muzică. „Trebuie neapărat să vă arăt ce fac”

Ce pasiune are Andra pe lângă muzică. „Trebuie neapărat să vă arăt ce fac”

Ce pasiune are Andra pe lângă muzică. „Trebuie neapărat să vă arăt ce fac”

Andra are un program destul de încărcat, dar cu toate acestea găsește timp pentru o activitate devenită foarte populară printre copii, dar și adulți- realizarea unor tablouri cu ajutorul pietrelor colorate. Artista le-a împărtășit recent fanilor această pasiune, arătându-le și ce tablouri a făcut până acum.

Imaginile imprimate pe care le poți umple cu pietre au apărut inițial în magazinele de jucării, fiind destinate copiilor pasionați de artă. Treptat, ideea a evoluat, iar astăzi există magazine fizice și online unde îți poți comanda portretele copiilor, prietenilor, pe care le poți picta cu pietricele colorate, folosind un stilou special. Tehnica mai poartă denumirea de „pictură cu diamante”, chiar dacă materialele folosite nu sunt deloc prețioase. 

Andra a povestit recent, prin intermediul contului de socializare, că a devenit pasionată de această activitate, pe care o consideră foarte relaxantă.  De cele mai multe ori, cântăreața realizează picturile duminica. 

„Cam asta se întâmplă duminica.Trebuie neapărat să vă arăt ce fac. Ador pictura cu pietre. De data aceasta mi-am comandat un tablou personalizat, o poză cu copiii mei. Abia aștept să-l termin. Îți trebuie o răbdare de fier. Când vreau să mă relaxez, fac chestia asta. Ador, efectiv. Am mai făcut tablouri mai mici cu Eva”, a spus Andra. Cântăreața le-a mai arătat fanilor un tablou adorabil cu o pisică. (Vezi mai multe în galeria foto de mai jos)

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Andra 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni