• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 16 februarie. Cine este Ana Nuță, tânăra talentată care a făcut-o pe Andra să îi ofere Golden Buzz, cu ochii în lacrimi! Și-a descoperit talentul după ce a cântat în Biserică

Românii au talent, 16 februarie. Cine este Ana Nuță, tânăra talentată care a făcut-o pe Andra să îi ofere Golden Buzz, cu ochii în lacrimi! Și-a descoperit talentul după ce a cântat în Biserică

Ana Nuță este tânăra de 20 de ani care a reușit să obțină Golden Buzz de la Andra. Tânăra are o poveste de viață absolut impresionantă, începând să cânte în corul bisericii încă de la o vârstă fragedă.

Gallery

​Ana are 20 de ani și cântă în biserică încă de la o vârstă fragedă. Viața ei nu a fost deloc ușoară, deoarece tatăl ei a decedat când ea era doar un bebeluș. Această încercare grea a făcut-o să se apropie din ce în ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovnicească.

La început, mama ei nu a susținut-o în aspirațiile ei muzicale. Dorea ca Ana să devină învățătoare și să urmeze aceeași meserie ca a ei. Ana a încercat să o asculte și s-a înscris la un liceu pedagogic timp de doi ani, dar experiența nu i-a fost pe plac deloc. Cu toate acestea, când a reușit să o convingă pe mama ei să o lase să-și urmeze pasiunea, a izbucnit pandemia.

A venit la Românii au talent pentru a arăta tuturor talentul ei muzical, harul primit de la Dumnezeu. Prestația ei artistică a făcut-o pe Andra să izbucnească în lacrimi și să apese pe Golden Buzz.

„Este un moment unic la Românii au talent. Atât de multă emoție într-un  moment n-am mai simțit. Mi-a plăcut enorm! Ești foarte talentată, iar dacă astăzi ai vrut să pui o cărămidă la ceea ce vrei să faci, ai pus mai mult decât o cărămidă! Ai ridicat un adevărat etaj. Ne-a plăcut foarte mult și îți doresc mult succes”, a spus Bobonete, vizibil emoționat.

„Ce mi-ai făcut tu mie, Ană! M-ai făcut foarte fericită pentru că mi-ai demonstrat încă o dată că întâlnesc oameni talentați și înzestrați cu har de la Dumnezeu. Nu mă pot abține din plâns, asta mi-a dat interpretarea ta. Este un dar de la Dumnezeu ce ai primit și ai mare, mare grijă de el. Atunci când muzica pentru mine e dincolo de orice cuvânt, următorul meu pas e să mă ridic, să mă înclin și să apăs acest buton”, a spus Andra înainte de a apăsa pe Golden Buzz.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ediția integrală poate fi vizionată pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni