• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 16 februarie. Rebeca Mangher i-a lăsat pe jurați fără cuvinte, cu numărul ei de dans contemporan! Emoția s-a resimțit până în sufletele telespectatorilor: „Ești un fenomen!”

Românii au talent, 16 februarie. Rebeca Mangher i-a lăsat pe jurați fără cuvinte, cu numărul ei de dans contemporan! Emoția s-a resimțit până în sufletele telespectatorilor: „Ești un fenomen!”

Rebeca este o fetiță de doar 9 ani, care a demonstrat că nu contează vârsta, ci talentul! A venit la Românii au talent cu un număr de dans contemporan, care a lăsat jurații fără cuvinte.

Gallery

​Rebeca este copila de 9 ani de la Românii au talent care a impresionat o țară întreagă cu numărul ei artistic. Fetița care studiază dansul contemporan de la 3 ani a făcut spectacol pe scenă și i-a emoționat pe jurați cu mișcările ei:

„Când văd perfecțiunea atinsă de un copil într-un dans contemporan, mă gândesc oare ce-l determină pe copilul ăsta să muncească atât de mult, să ajungă la nivelul ăsta de performanță. Ești un fenomen!”, a spus Andra.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Rebeca Mangher de la Românii au talent

Rebeca este elevă în clasa a treia și practică dansul de mulți ani. Mama sa este tehnician de unghii, în timp ce tatăl său este șofer pentru artiști, mergând frecvent cu rapperi la concerte.

În plus, Rebeca este membră a trupei de dans StarBest Kids. Profesoara ei de dans a fost cea care a înscris-o la Românii au talent.

Ediția integrală poate fi urmărită pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni