• Emisiuni
  • La Măruță
  • Tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024, contestată de foarte mulți! Ce spune ea, dar și tatăl ei

Tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024, contestată de foarte mulți! Ce spune ea, dar și tatăl ei

Tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024, contestată de foarte mulți! Ce spune ea, dar și tatăl ei

Ada-Maria Ileana, tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024 este profesoară de engleză, e tânără, frumoasă, dar și foarte contestată. 

Inclusiv La Măruță s-au trimis foarte multe mesaje care o contestă serios pe tânără, dar au apărut și oameni care îi iau apărarea și îi apreciază frumuzețea și inteligența. 

"Concursul începe de pe 18, iar finala va avea loc pe 9 martie, deci e un concurs de lungă durată, cu foarte multe probe, necesită foarte multă pregătire. (...) Cea mai importantă este Beauty With a Purpose, este partea caritabilă unde ne prezentăm proiectul. Eu o să vorbesc despre ONG-ul pe care îl conduc, ne ocupăm de fetele din centrele de plasament, le pregătim să aibă o diplomă și un venit în domeniul de Beauty după ce pleacă din centru. (...) Este o poveste aproape de centru și de casă pentru că tatăl meu a fost într-un centru de plasament, a fost adoptat la trei ani și a primit șansa la succes. Am vrut ca și alții să primească această șansă."

La un moment dat, tatăl tinerei a intrat în platou și a povestit emoționat: 

Da, am emoții, o filmez cu telefonul, nu sunt pregătit, dar e OK. Aș vrea să merg în India, dar la cât costă... Da, am fost abandonat de bebeluș și tocmai din cauza acestui aspect foarte important din viața mea am avut o mare grijă în creșterea și educarea singurului nostru copil, Ada. 

Concursul Miss World se află anul acesta la a 71-a ediție, iar România nu a mai fost prezentă de șapte ani. De-a lungul timpului, tânăra a obținut mai multe titluri importante la competiții precum Miss World România 2023 sau Miss Internațional România 2022.

Este din Bucureşti şi a absolvit un master în Politici Publice University College London. Este licențiată în Studii de Securitate și pasionată de relații internaționale și diplomație, iar de șase ani lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge.

FOTO: LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni